Нова 'бомба' из Реала - стиже и Фалкао!

Нова трансфер бомба спрема се на ’Сантјаго Бернабеу’, Реал Мадрид жели да доведе нападача Монака Радамела Фалкаа!

Фудбал 26.07.2014 | 16:10
Нова 'бомба' из Реала - стиже и Фалкао!

Реал је спреман да Монаку понуди чак 12 милиона евра за једногодишњу позајмицу, уз могућност откупа целокупног уговора следеће сезоне.

Колумбијац је прошлог лета стигао у Кнежевину за 45 милиона евра, а уколико би Реал желео да га доведе, морао би да плати 12 милиона мање.

Популарни ’Тигар’ би се тако придружио саиграчу из репрезентације Хамесу Родригесу, који је пре неколико дана стигао у ’краљевски клуб’ за више од 80 милиона евра.

Фалкао је већ играо у Примери, пошто је са великим успехом носио дрес мадридског Атлетика. Он је за ’јорганџије’ постигао 52 поготка на 68 мечева, пре преласка у Монако.

Због тешке повреде колена пропустио је учешће националног тима на Светском првенству. За Колумбију је одиграо 51 утакмицу и 20 пута се уписао у стрелце.

Реал очигледно жели да направи нове ’галактикосе’, пошто је поред Родригеса потписан и Тони Крос из Бајерна, а на радару је још један нападач – Ромелу Лукаку. Клуб је напустио Алваро Мората, док су на излазним вратим Иско и дефинитнивно најбољи играч прошле сезоне, Анхел ди Марија.

Коментари / 0

Оставите коментар