Босанчић у Звезди - коначно!

Након вишенедељне неизвесности, Милош Босанчић у суботу ће и званично постати фудбалер Црвене звезде, незванично сазнаје Б92.

Фудбал 26.07.2014 | 14:55
Босанчић у Звезди - коначно!

26-годишњи офанзивни везни, већ неколико пута у последњих месец дана налазио се на корак од преласка у Црвену звезду. Како незванично сазнајемо, тај последњи корак и коначан договор, направљен је у петак поподне, па ће се Босанчић прикључити својим новим клупским друговима већ у суботу у Словенији.

Босанчић ће тако постати седмо појачање ФК Цревна звезда у овом прелазном року, окоњеговог доласка "подигла се и највећа прашина" јер је чињеница да је бивши фудбалер Партизана био велики "камен спотицања" делу навијача црвено-белих.

Ипак, Босанчић који никада није крио своју навијачку припадност, сам је направио и највећи корак ка доласку у Љутице Богдана, чињеницом да се одрекао гарантованог уговора са екипом Геонгнама (незванично сазнајемо да је у питању сума од преко 250 хиљада евра) само да би покушао да заигра за црвено-беле.

Долазак некадашњег великог талента српског фудбала, и фудбалера Чукаричког, Либереца, Геонгнама, појачаће знатно конкуренцију у средњем реду црвено-белих, који је значајно ослабљен одласком појединих искусних играча.

Везни ред појачан је у петак и доласком Данијела Аврамовског, македонског репрезентативца и велике наде македонског фудбала. 19-годишњи везни играч потписао је уговор на три године.

Коментари / 0

Оставите коментар