Дрогба се вратио кући!

Нападач из Обале Слоноваче поново постао члан Челсија. Уговор потписан на годину дана.

Фудбал 25.07.2014 | 19:45
Дрогба се вратио кући!

Велико појачање!

Челси је потврдио да је у току дана финализирао преговоре са Дидијео Дрогбом и да ће нападач из Обале Слоноваче поново играти за "плавце".

Искусни и проверени голгетер потписао је једногодишњи уговор са клубом у којем је провео најлепше дане своје каријере и у којем ће опет сарађивати са менаџером Жозеом Мурињом.

Дрогба има 36 година, али у Челсију сматрају да упркос томе може много да им помогне у походу на трофеје.

Нападач је отишао из Челсија 2012. и пола сезоне провео је у Кини, где је наступао за Шангај Шенхуа. Брзо се вратио у Европу, а његово наредно одредише био је Истанбул и Галатасарај. За турски клуб одиграо је 37 утакмица и постигао 15 голова.

Приликом Галатиног гостовања Челсију у Лондону, прошле сезоне у осмини финала Лиге шампиона, навијачи "плаваца" приредили су Дрогби незабораван дочек препун емоција, неслутећи у том тренутку да ће Дрогба за шест месеци опет постати члан омиљеног клуба.

У Челсију је провео осам године, забележио 226 наступа и постигао тачно 100 голова. Најзначајнији је онај у мају 2012. у Минхену, када је успео да изједначи у финалу Лиге шампиона против Бајерна, а касније да буде прецизан и у пенал серије.

Челси је победио, освојио највреднији трофеј, а Дрогба је убрзо напусти клуб.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милутин

26.07.2014 06:24

Леси се враћа кући.

ОДГОВОРИТЕ