Олимпијакос 'убио' Милан!

Утакмицом у којој је Олимпијакос савладао екипу Милана са убедљивих 3:0, на БМО стадиону у Торону, почелла велика турнеја по америчком тлу за осам европских клубова који се надмећу у оквиру "Међународног купа шампиона".

Фудбал 25.07.2014 | 16:45
Олимпијакос 'убио' Милан!

Ни нови тренер, славни Пипо Инзаги, није успео да тргне екипу која је прошле године прилично разочарала све присталице Милана. Заправо, није Милан био толико очајан, колико је Олимпијакос играо добро. Атинске црвено-беле, који су овога пута наступали у плавој опреми, у вођство је довео Алехандро Домингез, и то спустивши себи лопту грудима пре него што ју је у 16. минуту ударцем по земљи сместио у мрежу росо-нера.

Италијански клуб је скоро све време био у подређеном положају, а нови шок је доживео чим је почело друго полувреме, јер је Димитриос Дијамантакос у 49. минуту реализовао низак центаршут са левог крила и, вешто, натрчавши на лопту - послао је у супротан угао.

А за нарочито горак крај мука Милана побрнуо се један спектакуларан потез: играо се 78. минут када је Андреас Бухалакис добио лопту са десне стране, а затим са више од 25 метара распалио по њој и послао је на фантастичан начин у сам даљи горњи угао гола росо-нера.

Стартну поставу Милана чинили су Габријел, Закардо, Рами, Бонера, Албертаци, Поли, Кристанте, Сапонара, Нијанг, Пацини и Ел Шарави, а за Олимпијакос су испрва наступили Хименез, Елабделуи, Манолас, АБидал, Масуаку, Самарис, Касами, Досеви, Домингез, Фустер и Папазоглу.

Подсетимо, у "Међународном купу шампиона", осам тимова је подељено у две групе и у њима ће свака екипа одиграти по један меч са преостале три. Победници група ће се у Мајамију 5. августа надметати за трофеј.

Групу А чине Манчестер јунајтед, Реал Мадрид, Интер и Рома, а у групи Б су Ливерпул, Манчестер сити, Олимпијакос, Милан.

Међународни куп Шампиона 2014. - Распоред мечева:
Петак, 25. јул
Олимпијакос - Милан 3:0 (1:0)
(Домингез 16, Дијамантакос 49, Бухалакис 78)
Субота, 26. јул
Манчестер јунајтед - Рома (20.10)
Реал Мадрид - Интер (21.00)
Недеља, 27. јул
Милан - Манчестер сити (22.00)
Олимпијакос - Ливерпул (23.00)
Среда, 30. јул
Манчестер јунајтед - Интер (01.00)
Реал Мадрид - Рома (02.15)
Четвртак, 31. јул
Ливерпул - Манчестер сити (01.00)
Субота, 2. август
Интер - Рома (19.00)
Олимпијакос - Манчестер сити (20.00)
Манчестер јунајтед - Реал Мадрид (22.06)
Недеља, 3. август
Милан - Ливерпул (02.30)
Уторак, 5. август
Финале (02.00)

Коментари / 0

Оставите коментар