Наташа Беквалац се лијечи од депресије

Наташи Беквалац је очигледно наишао тежак период у животу када не може да изађе на крај са послом, емоцијама и свакодневним стресом па је решила да јој стручњаци помогну да преброди кризу.

Забава 25.07.2014 | 15:45
Наташа Беквалац се лијечи од депресије

Наиме, Беквалчева је недавно почела да чита књиге Американке Лујзе Хеј, познатије као "оснивачице помоћи", и кроз њену литературу схватила да јој таква врста психолога треба како би пребродила тежак период депресије у којем се тренутно налази.Када је својим пријатељима објаснила да јој Лујзине речи помажу да се смири, они су је упутили на глумца Синише Убовића, који већ годинама држи радионице по Лујзином програму и тако помаже људима да превазиђу своје страхове, ослободе се терета који их мучи и почну да размишљају позитивно.

"Многе ствари које су јој се десиле у животу, попут Дачине саобраћајке, развода и каснијих емотивних пехова, оставиле су дубок траг, иако их је она у том тренутку поднела стоички. У последње време је све раздражљивија, брзо мења расположење и често упада у депресију из које не види излаз. Како би покушала да се ослободи брига које је притискају, по препоруци пријатељице почела је чита Лујзина дела попут „Моћ је у вама“, „Волите своје тело“ и „Можете да излечите свој живот“, у којима је пронашла практичне савете како да изађе из емотивних криза и стекне самопоуздање", рекао је извор близак Наташи и додаје да ће новосадска Барбика ускоро кренути на сеансе које ће јој додатно помоћи.

Откако је  прочитала књиге  „оснивачице помоћи”  Лујзе Хеј, Беквалчева  је решила да крене  на сеансе по  Американкином програм. "У Новом Саду је радионица, имаће индивудуалне, али и групне сеансе. Верујем да ће јој после тога бити боље", каже наш извор близак певачици.

Певачица се није јављала на телефон, међутим, на њеном Инстаграм профилу пронашли смо једну реченицу која указује на то да да је певачици боље откако је почела да чита ову литературу."Лујза ми је постала као нека рођена тетка. Читам исту књигу други пут, бојим се да нисам нешто пропустила", признала је певачица виртуелним пријатељима.

Иначе, да би што пре помогла себи и излечила се, Беквалчева свакодневно вежба уз видео-клипове мотивационог говорника Ане Бучевић, која на „Јутјубу“ даје савете за смиривање мисли.

Коментари / 0

Оставите коментар