Карлеуша добила спор против Даре

Карлуеша је добила спор против Даде Бубамаре.

Забава 24.07.2014 | 12:25
Карлеуша добила спор против Даре

Међутим, певачица ће морати да се задовољи цифром од 100.000, али њој то није проблем, пошто ће сав новац од тужби дати у хуманитрне сврхе.ЈК је на Фацебоок поставила саопштење и слике пресуда, а све са циљем како би друге људе спречила да износе лажи о њој.

Најновија тужба, упућена је њеној млађој колегиници Дијани Јанковић, која је за Карлеуша изјавила да може да се купа у базену од два квадрата и да је једино пара имала док је била са Карићем у браку.Поред слика, на којима су све пресуде у њену корист, поп дива је написла следеће:

- ЈК|НЕWС|ПР СЛУЖБА:ЈК ДОБИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ПРАВОСНАЖНУ ПРЕСУДУ ПРОТИВ РАДОЈКЕ КЕСИЋ И "ПРЕСС"-а. ПОДНЕТА ТУЖБА ПРОТИВ ИЗВЕСНЕ ДИЈАНЕ ЈАНКОВИЋ.

Адвокатска канцеларија "Атељевић" наставља да добија правне ратове у име Јелене Карлеуше. После добијања прве у низу тужби против водитеља ТВ Прва, Ивана Ивановића, против Радојке Кесић (Дара Бубамара прим.аут.) и обарање тужбе коју је против ЈК поднела Светлана Ражнатовић, чувени београдски адвокат Зоран Атељевић добио је у Јеленину корист још једну тужбу против Радојке Кесић, али и против некадашњег листа "Пресс".

У правном тиму Јелене Карлеуше налази се и адвокатска канцеларија "Стојковић&Прекајски" која је данас, због изношења грубих увреда у листу "Курир", тужила извесну Дијану Јанковић.

Показивањем пресуда, ЈК покушава да одврати друге да изношењем лажи и увреда на њен рачун, подижу свој друштвени рејтинг.Као и до сада, сав новац од пресуда, Јелена Карлеуша ће дати у хуманитарне сврхе.

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар