Одустала од лета у задњем тренутку

Испоставило се да је за тај лет продато више карата него што има места, па је Вани Хашим одлетела у Париз, где се припремала за састанак у Лондону.

Свијет 23.07.2014 | 22:48
Одустала од лета у задњем тренутку

Сестра и отац једне раднице "Малезија ерлајнса" занемели су од шока када су чули да је оборен авион ове компаније на линији МХ17, јер су знали да је управо на том лету и њихова сестра, односно ћерка. Оно што они, међутим, нису знали јесте да она заправо жива и здрава! Она је, наиме, своје место у авиону смрти уступила другом путнику.

Нина Кордер из Толеда у Охају прошла је заједно с оцем кроз вишечасовну агонију када су чули за ужасавајући ракетни напад. Отац ју је звао у четвртак да јој саопшти страшну вест да је њена сестра Вани Хашим мртва.
Мој тата је почео да се тресе. Говорио је: "не знам шта да радимо. Мораш да урадиш нешто" - рекла је Нина Кордер телевизији "Фокс 5 Вегас".

Она је сатима покушала да добије јасан одговор на питање шта се десило с њеном сестром. Покушавала је да назове сестрин мобилни телефон, али узалуд.
- Само сам почела да плачем - рекла је она.

Али након нових покушаја, на њено изненађење и одушевљење, коначно је успела - сестра се јавила на телефон!

- Узела сам телефон и још једном окренула њен број. Тада сам чула њен глас: "Хало!" - прича Нина Кордер.

Испоставило се да је за тај лет продато више карата него што има места, па је Вани Хашим одлетела у Париз, где се припремала за састанак у Лондону. Чим је чула за пад авиона, сестри је послала СМС:

"Уступила сам седиште другом путнику. ОМГ, умало сам ушла на тај лет". Породица ове жене је захвална судбини на оваквом исходу, али су свесни да је неко други нестао уместо Вани.

- Једноставно јој није било време. Ово је чудо - рекла је Нина Кордер.

Коментари / 0

Оставите коментар