Дјечак предосјетио пад МХ 17

Како би ти изабрала да умреш? Шта ће се догодити са мојим телом ако ме сахране? Је л ништа не бих осећао јер ће душа путовати ка Богу", питао је ноћ пред полазак.

Свијет 23.07.2014 | 22:48
Дјечак предосјетио пад МХ 17

Мигел Пандувината и његов старији брат Шака погинули су на летумалезијског авиона МХ17. Њихова мајка је отркила како је Мигел (11) ноћ пред пут постављао веома необична питања о смрти, души и Богу.

Док су били у Амстердаму пришао јој је и питао да ли може да је загрли. Мигел иначе добро подноси летове и путовања и увек им се радује. Али не и то вече.

Одједном је поставио питање "Како би ти изабрала да умреш? Шта ће се догодити са мојим телом ако ме сахране? Је л ништа не бих осећао јер ће душа путовати ка Богу?", на велико изненађење мајке која тврди да раније није постављао таква питања.

Када је испратила синове, Мигел је одједном дотрчао до ње и рекао "Мама, недостајаћеш ми. Шта ако се авион сруши?".

Зачуђена мајка га је упитала одакле сва та питања и уверавала да ће све бити уреду. После два сата јој је зазвонио телефон "Где си? Авион се срушио!", викала је њена пријатељица.

"Требало је да га послушам", наводи сада скрхана мајка коју очекује сахрана оба сина.
Малезијски авион боинг 777 летео је из Амстердама у Куала Лумпур, а оборен је на истоку Украјине, где је погинуло свих 298 путника и чланова посаде.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зао ми је

25.07.2014 19:52

Поред дузног постовања и саосецања с породицама настрадалих, ипак мислим да се неумерено известава о паду авиона у поредјењу са досадасњим несрецама.За многе нисмо ни цули.

ОДГОВОРИТЕ