СДС: СНСД нешто дебело крије!?

Саопштење СНСД јасно показује да нешто крију. Умјесто да сами утврђују неправилности које су здравство довеле у колапс, СНСД само шири лажне оптужбе и покушава замести трагове.

Република Српска 23.07.2014 | 16:14
СДС: СНСД нешто дебело крије!?

Свака афера треба бити испитана и свако ко се бави криминалним радњама треба да одговара. Стање у здравству је познато грађанима Републике Српске, као и бројне афере које су починили Додикови кумови (Шкрбић, Кљајчин...)

Ми се залажемо да сви уговори буду јавни, а не погодбом у четири ока или преко фантомских компанија с егзотичних мјеста, као што је случај измирења дуга Републике Српске према здравственим установама Србије, гдје имамо ситуацију да се преко Маршалских острва вршила трансакција.

СДС, као странка које је оснивала Републику Српску, је гарант сигурности и интегритета Републике Српске и сваки покушај да се инсинуира нешто друго је смијешан.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Крајишник

23.07.2014 15:09

Овај, на власти у Републици Српској, непријатељ српског народа је далеко гори од оног из 1991. године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека буде

23.07.2014 17:00

Поцело је поцело. Брод тоне, мисеви даве један другог бјезеци. Нико није крив, е неце моци овај пут. Само аргументи и сипај те даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

23.07.2014 20:40

Партија писе о закону о јавним набавкама. Срамота. Паника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.07.2014 18:03

Ма не треба никакво саопштење да се види да нешто крију. Крију они много што шта. Само после октобра треба расвјетлити све њихове малверзације. То је једини начин да ова држава крене напријед.

ОДГОВОРИТЕ