Син Ханке Палдум на одвикавању?!

Мирзад Бркић (28), син Ханке Палдум (58), тренутно се наводно налази на рехабилитацији и одвикавању од дроге у Њемачкој.

Забава 22.07.2014 | 15:56
Син Ханке Палдум на одвикавању?!

Насљедник популарне краљице севдаха јавности је постао познат у јануару ове године када је својим џипом марке нисан у Сарајеву налетио на три жене које је теже повриједио, а полиција је утврдила да је био под дејством спида.Након ове несреће, Ханка је свог сина пријавила Центру за одвикавање од алкохола и наркотика, у коме мора да проведе 90 дана како би испунио све услове погодбе с тужилаштвом, које је против њега поднијело кривичну пријаву због угрожавања безбједности јавног саобраћаја.

"Посљедњих година Мирзад има проблема с наркотицима, а поред тога зависан је и од алкохола. Он ће три мјесеца провести на лијечењу како би избјегао затвор", прича извор за Курир и наставља: "Ханкин син има бескрајну подршку породице, која му је у иностранству омогућила адекватно лијечење. На рехабилитацију је отишао на наговор мајке, коју је највише погодило његово тренутно стање.

"Овим поводом новинари су позвали популарну пјевачицу, међутим, чим су се представили, она је прекинула везу.

Мирзад Бркић је годинама познат полицији због криминалних радњи и употребе наркотика.Он је 2006. доведен у везу са саобраћајном несрећом у којој је возећи мотор наводно ударио и повриједио пјешака, али је тај случај заташкан.

Пет година касније, 26. фебруара 2011, Мирсад је рањен у пуцњави. Он је тада погођен хицем у поткољеницу, али полицији није желио да каже гдје и како је дошло до обрачуна, нити ко је пуцао на њега.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мики

22.07.2014 14:38

Е да је ко други то урадио лезо би десет година у затвору али то је мамин син. Она це тузиоцу пјевати дзаба а он це синцица ослободити оптузби. И ми се питамо сто нам је оваква дрзава?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стигле су те сузе

23.07.2014 01:07

Ханка,не мозеш проћи од Бога неказњена, јер си згазила логораша Голуба, све његове сузе и патња сада ти иду на дугорочни кредит,а и она твоја лажна клевета која је била упућена Неди Украден, да је побјегла међу четнике да наговара новинаре да пишу лоше о БиХ итд срами се, сада Неда Украден сваки мјесец промовише по један нови спот, ужива са својих 3 унучића, а ти? Била си лоша жена и остала си таква.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

23.07.2014 22:44

Па ко каже да нема Бога он је будала. Види како стиже Ханку казна за сва она недјела њена у ратним годинама сарајевских логора смрти.

ОДГОВОРИТЕ