Космајац ће бити протјеран из Црне Горе

Драгослав Космајац, кога је премијер Србије Александар Вучић означио као главног нарко боса у тој земљи, налази се у Центру безбедности Котор на информативном разговору као безбедносно интересантна особа, пренеле су синоћ на свом сајту подгоричке "Вијести".

Србија 22.07.2014 | 12:51
Космајац ће бити протјеран из Црне Горе

Космајац ће, како наводи лист на сајту, највероватније бити протеран из Црне Горе, због бројних прича и контроверзи које су се везивале за његово име, а које су почеле након што га је Вучић означио као главног српског нарко боса.

Његов син Лазар пуштен је из затвора у Спужу почетком јула, након што је ухапшен јер је побегао саобраћајној полицији, а када је напустио затвор обећао је да ће напустити Црну Гору, наводе "Вијести".

Драгослав Космајац се у Белој књизи МУП Србије из 2001. помиње као један од најзначајнијих трговаца опојним дрогама.

Српски медији објавли су да су његово име помињали и сведоци сарадници и оптужени у поступцима против Земунског клана, именујући га као особу од које су припадници тог криминалног клана набављали дрогу.

Наводно је повезан са међународним кријумчарима наркотика и у Јужној Америци и има уходани канал за кријумчарење кокаина из Турске, Бугарске и Македоније, преко Црне Горе и Србије, за земље западне Европе.

Наводно је близак и са оптуженим наркобосом из Пљеваља, Дарком Шарићем.

Упркос подацима које о њему има полиција, никада није био ухапшен, јер наводно, полиција против њега никад није имала довољно доказа, преносе "Вијести".

Извор: Вијести

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

јовица

22.07.2014 07:38

Па зар се не крије код Додика како сте пренијели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скуби Ду

22.07.2014 10:58

То је провалио градоначелник Требиња Вучуревић.Човјек може да ради у циркусу као и Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момент

23.07.2014 17:23

Сад у Србију тамо су паре.

ОДГОВОРИТЕ