Играчи Звезде: Терзићу, где су наше паре?!

Играчи црвено-белих искористили присуство челника клуба у Белгији да га приупитају за новац који им се дугује. Незадољни напустили састанак.

Фудбал 21.07.2014 | 13:37
Играчи Звезде: Терзићу, где су наше паре?!

Нови тренер Ненад Лалатовић, попут својих претходника на клупи Црвене звезде Славише Стојановића, Рикарда Са Пинта, Александра Јанковића и Роберта Просинечког мораће да рачуна на играче који, нажалост, неће бити у потпуности фокусирани на тренинге и терен. Разлог је лоша финансијска ситуација.
Првотимци Звезде искористили су присуство кључног човека клуба Звездана Терзића турнеји у Белгији да организују састанак и распитају се кад могу да очекују уплате и какав је финансијски план управе за будућност.

Како преноси "Спортски журнал" одговори им се баш и нису свидели, па су се у Србију вратили без идиличне атмосфере.

Челници Звезде мораће да пронађу решење за велике финансијске проблеме, али како ствари тренутно стоје повољан исход за играче се не назире у скорије време.

Наиме, црвено-белима прети да остану без лиценце за такмичење у Суперлиги и само их новац може спасити, а уз то морају да регулишу и обавезе које их деле од дозволе за регистровање летњих појачања. када се све сабере, реч је о милионској суми.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Веле

21.07.2014 19:23

Откуд Терзић да ријешава проблеме у великом клубу каква је Црвена Звезда.Па тај не може донијети инвЕстиције.Сјећате се да је био у бјекству годину дана у САД

ОДГОВОРИТЕ