Ако се разведу, подијелиће 210 милиона долара

Према закону америчке државе Вајоминг, у којој су се венчали, по окончању брака Адријана Лима и Марко Јарић сву имовину поделиће напола.

 

Забава 25.04.2012 | 09:38
Ако се разведу, подијелиће 210 милиона долара

Бразилска манекенка Адријана Лима и бивша НБА звезда Марко Јарић, о чијем разводу брује светски медији, у највећим некретнинама, у својим фирмама и на рачунима у банкама заједно имају око 210 милиона долара, које ће ускоро морати да поделе на равне части с обзиром на то да нису потписали предбрачни уговор.  

Јарић је више од три пута богатији од Лиме (160 милиона долара), док Адријана има нимало занемарљивих 50 милиона зелених новчаница. Чувена Бразилка је једино зарађивала бавећи се моделингом широм света и као чланица чувених “Викторијиних анђела”, док је њен супруг, осим што је био добро плаћен играјући кошарку, доста инкасирао бавећи се приватним бизнисом.

По окончању спортске каријере (само у НБА лиги зарадио је више од 40 милиона долара), Марко се интензивно посветио грађевинском бизнису и продаји некретнина. Годинама успешно води агенцију за некретнине и инвестиције “Грамерцy Реал естате” у Монаку, а већ пет година је члан извршног одбора групе “Орцхид”, која има ланац ресторана по Америци. Осим тога, спекулише се да и у Србији годинама у угоститељству послује као човек из сенке.

Страст према моди Марко је показао тако што је пре девет година постао сувласник италијанског бренда “Маццхиа Ј”. Осим тога, он је партнер популарног сајта “Yоунгхоллwоод”, који се бави производњом и продајом видео и фото материјала о светским звездама. 

Са друге стране Лима је највише зарадила 2007. и 2008. године (9,5 милиона долара). Она је тада заузела четврто место на “Форбсовој” листи најплаћенијих модела света. Након тога годишње је зарађивала у просеку 7,5 милиона долара.

 

Коментари / 0

Оставите коментар