Рој Кин: Мојес није крив

Бивши капитен Манчестер Јунајтеда Рој Кин поручио је играчима ‘црвених ђавола’ да би требало да се стиде и да су они криви за лоше резултате, а не Дејвид Мојес.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Рој Кин: Мојес није крив

Шкотски стручњак је у уторак добио отказ после само десет месеци на клупи Јунајтеда због лоших резултата, а кап која је прелила чашу је недељни пораз од Евертона, после којег је шампион Енглеске остао без шансе да се пласира у Лигу шампиона следеће сезоне.

“Мислим да би поједини играчи Манчестер Јунајтеда требало да се стиде, оставили су Мојеса на цедилу. Када обављате такав посао, потребно је да око себе имате људе који на сваки могући начин могу да вам помогну, а мислим да са њим то није био случај. Није имао подршку, а то се посебно односи на играчи”, рекао је Кин.

Помоћни тренер репрезентације Ирске истакао је да Јунајтед није требало да отпусти Мојеса у овом тренутку.

“Мислим да је заслужио више времена. Сигурно је имао тежак посао, а мислим да извршни директор није урадио оно што је од њега тражио. Било је доста негативних ствари, имао је лош старт и од тада није ухватио ритам. Права је штета, јер заиста мислим да је требало да добије више времена. Не можете ни да критикујете Алекса Фергусона, бити седми у лигу је разочаравајуће и Мојес је одговоран за то”, нагласио је Кин.

Коментари / 0

Оставите коментар