Признање тренеру црвено-белих

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић проглашен је за најбољег тренера у АБА лиги за сезону 2013/14.

Кошарка 25.04.2012 | 09:38
Признање тренеру црвено-белих

‘Црвено-бели’ су регионални део регионалног такмичења завршили на првом месту са 22 победе и четири пораза и тако добили могућност да организују завршни турнир.

‘Фајнал фор’ игра се од четвртка до недеље у “Комбанк арени”, Звезда у четвртак од 20 часова игра са Цибоном, док се дан касније у истом термину састају Партизан и Цедевита. Финале је на програму у недељу у 20 часова.

АБА лига је још у понедељак објавила ко се налази у најбољем тиму сезоне. Идеална петорка регионалног такмичења је у саставу Демаркус Нелсон, Богдан Богдановић, Дарио Шарић, Жофри Ловерњ и Бобан Марјановић.

Шарић је проглашен за играча који је највише напредовао, док је у руке кошаркаша МЗТ Скопља отишла награда за посебан допринос Јадранској лиги.

Награду за фер-плеј добила је екипа Широког, која је испала из лиге, а посебну награду добиће доктор из Новог Места Бранимир Ивка који је био на трибинама на утакмици између Крке и Звезде и који је помогао играчу ‘црвено-белих’ Луки Митровићу када је повредио колено.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

еxса

22.04.2014 14:10

Звезда је била велики тим док су сви Срби највијали за њу и водили је. Сад је она БГ клуб локалног карактера коме Вуциц намјеста утакмице а Дзајиц за Вуцицев рацун свједоци лазно да га је Мисковиц ухапсио. Инаце, из Београда сад намјестају да тренер Републике Српске буде Циро Блазевиц сто би била највеца срамота. Народе спријецимо то и изаберимо Синису Михајловица за селектора Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ