Тешка несрећа код Шапца, четворо мртвих

У возилу "ауди Q7" италијанских регистарских ознака, који се након слетања с пута у селу Табановићу преврнуо на кров, било је укупно шест особа из суседног Мачванског Причиновића.

 

Србија 25.04.2012 | 09:38
Тешка несрећа код Шапца, четворо мртвих

На лицу места погинуло је троје људи, укључујући и возача, док је једна особа подлегла повредама сат касније у Ургентном центру у Шапцу.

Два путника, Д. М. (25) и Д. Ј. (50), са тешким повредама превезена су у Београд, а незванично сазнајемо да је у аутомобилу била и једна трудница.

"Причају да су кренули у Шабац у болницу, пошто је другар његов добио сина, кренули и ето - није ни дочекао да види сина, трагедија", каже очевидац Дејан Павловић.

До несреће је дошло када је возач "аудија" С. Ј. (29) изгубио контролу над возилом, слетео са коловоза, ударио у бетонски испуст, преврнуо се, а потом ударио у ограду, наводи полиција.

У несрећи су поред возача страдали и А. М. (28), С. М. (22) и М. П. (20), додаје се у саопштењу полиције.

Претпоставља се да је узрок несреће неприлагођена брзина, незванично и алкохол, јер других учесника у саобраћају није било.

Увиђај места саобраћајне несреће извршио је заменик Основног јавног тужиоца у Шапцу у присуству припадника саобраћајне полиције.

 

Коментари / 0

Оставите коментар