Ugljevik: Nastavlja se put razvoja sa Vasilijem Perićem

Na završnim predizbornim skupovima SDS u mjesnim zajednicama Ugljevik Selo i Ugljevička Obrijež poručeno je da će u Ugljeviku pobjediti narodni koncept, jedinstvo naroda i želja da Ugljevik nastavi put razvoja kojim ga odavno vodi Vasilije Perić.

Srpska Demokratska Stranka 30.09.2016 | 21:30
Ugljevik: Nastavlja se put razvoja sa Vasilijem Perićem
„SDS će biti pobjednik jer imamo povjerenje građana koje smo gradili svih ovih proteklih godina, jer smo unaprijedili kvalitet života od infrastrukture do kulture“, poručio je kandidat Saveza za pobjedu za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić.

Perić je najavio nastavak izgrade Ugljevika nakon sigurne pobjede 2. oktobra.

„Marljivo i pošteno ćemo nastaviti izgradnju našeg Ugljevika, imamo program koji podrazumijeva izgradnju infrastrukturnih projekata, jačanje i osnaživanje malih i srednjih preduzeća, podršku poljoprivrednoj proizvodnji, podršku mladima, vodićemo brigu i o starijoj populaciji stanovništva, radićemo na razvitku Ugljevika“, rekao je Perić o narednom periodu.

Kandidat za odbornika SDS u Skupštini Ugljevika Cvjetana Dragonjić istakla je na samom kraju kampanje da će SDS imati najveći broj odborničkih mjesta nakon lokalnih izbora.

„Pobjednička atmosfera u našim redovima je evidentna. Odbornička lista SDS će imati najveći broj glasova a naš kandidat za načelnika Vasilije Perić je siguran pobjednik jer se svojim radom i znanjem dokazao u predhodnom periodu“, rekla je Dragonjićeva novinarima.

Na završnim predizbornim tribinama predstavljena je lista od 28 kandidata za odbornike SDS u Skupštini Ugljevika.



OO SDS Ugljevik

Komentari / 0

Ostavite komentar