Banjaluka poručila da je uz Savez za promjene

Pobjeda Saveza za promjene u Banjaluci će predstavljati trijumf poštenja, čestitosti i potrebe da se stvari mijenjaju kako bi u ovom gradu svi imali jedanke šanse, poručeno je večeras na završnoj tribini SzP za promjene u Banjaluci.

Srpska Demokratska Stranka 30.09.2016 | 18:27
Banjaluka poručila da je uz Savez za promjene
Otvorena scena tvarđave Kastel na kojoj je održana pobjednička tribana SzP je bila isuviše mala da primi sve Banjalučane koji su došli da izraze podršku strankama SzP i njihovom zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Draganu Čaviću.

" Nakon 2. oktobra će vrijeme u kome su banjalučki resursi bjesomučno korišteni za nekolicinu porodica okupljenih oko SNSD biti završeno", naveo je Čavić.

On je rekao da je zahvaljujući sadašnoj vlasti Banjaluka ostala bez brojnih resursa, sa gradskim budžetom i gradskim preduzećima pred bankrotom i ogromnim problemima koje prioritetno treba rješavati.

"Mi ćemo nakon izbora i promjena koje će se desiti pokazati da ovaj grad može i mora krenuti putem prosperiteta i razvoja. Imamo sposobne poštene i vrijedne ljude koji će vrijedno raditi u interesu Banjaluke i svih nenih građana", istakao je Čavić.

Nosilac odborničke liste SDS za banjalučku skupštinu Predrag Vulin je rekao da će otvranje novih radnih mjesta biti prioritet nove gradske vlasti u Banjaluci.

"Naš glavni zadatak je da mladim ljudima omogućimo zaposlenje i normalne uslove života u našem gradu. Imamo resurse neophodne za razvoj ekonomije i zato je potrebno da stvari u ruke preuzmu pošteni i vrijedni ljudi", naglasio je Vulin.

Upravo zato je, dodaje on, prioritetno da 2. oktobra Banjalučani na izbore izađu u što većem broju kako bi pobjeda bila što ubjedljivija i kako bi svi zajedno odmah krenuli graditi bolju budućnost za sve naše sugrađane.

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke Ognjen Tadić rekao je da SDS snažno stoji iza Dragana Čavića, kojeg podržavaju i druge stranke članice Saveza, ali i najveći broj građana Banjaluke koji žele normalan živiot.

On je rekao da Savez za promjene poziva SNSD da se suoče sa istinom da im na ovim izborima predstoji potpuni debakl i da shvate da ničim neće promijeniti volju naroda.

Pozvao ih je da odustanu od najprljavijih oblika kampanje koju sada koriste i poručio da će pokušaji falsifikovanja izbora biti oštro sankcionisani.

Potpredsjednik SDS Borislav Bojić je kazao da SNSD u cilju prikrivanja kriminala i korupcije pokušava plasirati razne neistine.

"Pljačkanjem naroda i Republike Srpske oni podrivaju njenu snagu. Da bi sve to prikrili pokušavaju sebe predstaviti kao patriote, a sve one koji ne misle kao oni optužuju za izdaju", kazao je Bojić.

On je poručio da istinske borce koji su krvarili u prvim borbenim linijama ne mogu optuživati za izdaju RS oni koji za nju u ratu nisu htjeli ni cipele da isprljaju.

Prisutnima na završnoj tribini SzP Banjaluci su se, između ostalih obratili i predsjednik PDP Branislav Borenović, počasni predsjednik te stranke Mladen Ivanić i predsjednik Napredne Srpske Adam Šukalo.



Savez za promjene

Komentari / 0

Ostavite komentar