Одгођено суђење Зељковићу и осталим оптуженим лицима

Суђење у случају корона уговори бившем директору Института за јавно здравство Републике Српске Браниславу Зељковићу, кадар Уједињене Српск и осталима, поново је одгођено, након што се оптужени Славко Бојић на самом почетку суђења, обратио суду рекавши да неће моћи присуствовати данашњем суђењу због здравствених проблема, које је суду детаљно образложио.

Република Српска 01.07.2024 | 11:15
Одгођено суђење Зељковићу и осталим оптуженим лицима

Међутим медицинска документација суду је достављена у петак у послијеподневним часовима, те судија није имао времена да одгоди суђење.

Тужилац Сања Тадић Стојисављевић истакла је да је овакво понашање недопустиво у суду, казавши да је једном приликом оптуженог Бојића видјела у кафићу, а у то вријеме је такође био на боловању, на шта су адвокати бурно реаговали.

Подсјећамо, оптужени Славко Бојић, претходни пут није се појавио на суђењу, а суду је усмено саопштено да је на лијечењу у Њемачкој, за шта није доставио никакву медицинску документациију.

Наредно рочиште заказано је за понедељак 8. јула. Судија Драган Улетиловић истакао је да је ово посљедња опомена и да се медицинска документација мора достављати на вријеме.

(БН) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Симо

01.07.2024 11:45

Прави циркус од суднења, мјесто да се криминалцима одреди притвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

01.07.2024 13:22

И овоје играње мацке и миса сливно седење Петровићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одлагање је

01.07.2024 13:59

Фарса од судјења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јазавац пред судом

01.07.2024 19:14

Наставак:Зељковић пред судом! Одавно љепше спрдачине се није могло видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

01.07.2024 21:42

А кад је пљачкао није био болестан. Суђење се развлачи,да је правог правосуђа већ би сви робијали и ове марионете и они који вуку конце. Не треба жалити ове који у онаквој ситуацији пљачкају.

ОДГОВОРИТЕ