JK brutalno o novom duetu Cece i Željka

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vredno radili na duetskoj pesmi “Više od sreće” koja je danas ugledala svetlost dana i oduševila mnoge. Ipak, jedna od njih sigurno nije Jelena Karleuša.

Zabava 10.06.2024 | 18:53
JK brutalno o novom duetu Cece i Željka

Pop divi nije trebalo dugo da se oglasi, te je putem Instagrama objavila sočnu prepisku sa nn licem, u kojoj je popljuvala po Cecinovoj novoj pesmi, ali i po pevaču Željku Joksimoviću, a takođe je tema razgovora bio i Mihajlo Veruović Vojaž.

- Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. PS (Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušilo bi UN).

- Ne vređaj Lexington, Tea T je za ovo grmilica. Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300%. A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio fast forward na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše, sahranila je Zvezde Granda, Joksimovića i ne može jer je on ovde samogoastujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid - stajalo je u prepisci.

Jelena KarleušaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nikakvo

10.06.2024 22:23

Čudo, što Jelenu onaj njen , svakih toliko " nabuba", jezik joj je ko trlica.Baš je odvratna.Crci ce od ljubomore.

ODGOVORITE