Evo šta dobija pobjednik Zvezda Granda!

Sedamnaesta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“ uskoro se završava, a „Grand produkcija“ pripremila je bogat novčani fond za pobednika kojeg bita publika putem SMS glasova tokom finalne večeri koje će se održati 8.juna u studiju na Košutnjaku.

Zabava 06.06.2024 | 18:58
Evo šta dobija pobjednik Zvezda Granda!

Međutim, iako će trijumfovati najbolji, ostali finalisti neće ostati oštećeni od strane produkcije, pa će i oni biti nagrađeni.

Pobednik „Zvezda Granda“ dobiće statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžeta pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Ali ne smeši se samo pobedniku blistava budućnost, već i drugim finalistima koji će pored ugovora sa najvećom produkcijskom kućom i brigom oko nastupa, dobiti i pesmu. O tome ko će od finalista dobiti numeru od „Granda“ odlućiće stručni muzički tim najveće produkcijske kuće.

Zvezde Granda
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Mnoge velike zvezde iznedrile su se upravo kroz takmičenje u „Zvezdama Granda“, a najveći uspeh u poslednje vreme beleži Aleksandra Prijović koja puni koncertne dvorane u regionu.

(Kurir.rs/Grand)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DubiozaKolektiva

07.06.2024 11:23

Pitanje je: sta sve dobiva lopuza sasa a na racun ovih ZVEZDA koje ce godinama da za Njega tlace.

ODGOVORITE