Severina nastavlja da provocira Duška Tošića (FOTO)

Dok ceo region bruji o prepisci Severine i supruga pop dive Jelene Karleuše - Duška Tošića, glavna akterka, hrvatska pevačica se po svemu sudeći ne smiruje.

Zabava 28.05.2024 | 18:31
Severina nastavlja da provocira Duška Tošića (FOTO)

Ona ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene poslednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

- Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

SeverinaFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Duško Tošić je za Kurir otkrio zašto je kontaktirao sa Severinom -kako bi pevala na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj.

Prema njegovim rečima, bliski prijatelji su mu predložili da bi najbolje bilo da angažuje Severinu da im zapeva na zabavi.

- Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosforu i hteo sam da napravim proslavu povodom toga, a moji drugari iz ”Whats up” grupe su predložili da nam Severina peva. Eto, to je razlog mog kontakta - rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Duško Tošić, SeverinaFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, SCREENSHOT

Podsetimo, prepiska bivšeg fudbalera i hrvatske pevačice Severine već danima je jedna od glavnih tema na društvenoj mreži X, u našem regionu.

Suprug pop dive Jelene Karleuše je u više navrata slao poruke hrvatskoj zvezdi koja mu je, sudeći prema onome što se videlo u prepiskama, na iste odgovarala.

- Kako si Seve? U Beogradu si? Pa upoznaćemo se, negde na kafi! Radi li se? Haha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, jel? - glasile su neke od Tošićevih poruka, a Severina mu je u jednom momentu iznervirano odgovorila: - Oprostite, ali ne razumem šta hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli da pišete ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati - uzvratila je Seve, na šta je Tošić odgovorio sa: "Okej!"

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Realno

28.05.2024 22:26

Samo nam još oni trebaju.

ODGOVORITE