Ceca po treći put postala baka, unuk dobio ime Isaija

Bogdana Ražnatović danas je na svet donela trećeg sina Isaija, a ponosni otac Veljko ne krije sreću, te je na svom Instagram nalogu otkrio ime naslednika.

Zabava 14.05.2024 | 15:25
Ceca po treći put postala baka, unuk dobio ime Isaija

Svetlana Ceca Ražnatović ispred bolnice otkrila je prve impresije ovim povodom i priznala kako se oseća nakon rođenja trećeg unuka.

- Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi - govorila je Ceca i otkrila da li je učestovala u odabiru imena za naslednika:

Veljko Ražnatović, Svetlana Ražnatović CecaFOTO: NENAD KOSTIĆ

- Naravno da ne, to su njihova deca i oni trebaju da biraju imena. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena - rekla je pevačica.

Podsetimo, Veljko i Bogdana imaju već dva naslednika od kojih se jedan zove Željko, kao njegov deda, dok su drugom nasledniku dali ime Krstan.

Veljko RažnatovićFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Značenje imena

Isaija je muško ime nastalo od starohebrejeske reči jašaja što znači Bog je spas. Drugi oblici ovog imena su Isaije, Isailo, Isajlo i Isvija.

Isaije je bio starozavetni prorok. Bio je carskog roda. Hrišćani veruju da je ovaj prorok imao dar čudotvorstva tako da je zbog njegove molitve voda potekla ispod gore Siona kada je opsedan Jerusalim. Živeo je i prorokovao oko sedamsto godina pre Hrista.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar