Oglasila se Slobina supruga nakon tvrdnji da je on ukrao pesmu od Dare!

Nakon tvrdnji da je Sloba Radanović "ukrao" pesmu koje su platili njegov kolega Željko i koleginica Dara Bubamara, njegova supruga Jelena Radanović se oglasila.

Zabava 28.03.2024 | 18:46
Oglasila se Slobina supruga nakon tvrdnji da je on ukrao pesmu od Dare!

Kako je navela, Sloba je uredno platio prava na pesmu od autora, nakon čega ju je snimio - u suprotnom je ne bi najavio.

- To treba da pitate autora, zovite Raleta (Goran Ratković Rale). Mi smo sve što je po zakonu ispoštovali - započela je Jelena i dodala:

- To vam je ista situacija kakvu su imale Milica Pavlović i Ana Nikolić, bolje zovite Raleta, on će vam dati sve informacije, mi smo tu čisti - zaključila je Jelena za medije.

Podsetimo, Dara Bubamara tvrdi da je Sloba Radanović prisvojio pesmu koju je za nju pisala Marina Tucaković, a koju je ona otpevala kao duetsku sa pevačem Željkom Nikolićem.

- Šokirana sam! Juče me je zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: "Molim te, dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, pesma se zove "Infarkt moje duše"". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer.

(Kurir.rs/Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tea

29.03.2024 01:23

Cist marketing. Oni ovo stalno rade. Igraju se sa svima. Nikog ne cene. Izlazi album i hoce hit kakav ima Milica P. I po običaju Slobica nikada nije kriv.

ODGOVORITE