Brena podržala Draganu i poručila da je tu za nju!

Vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode posle 24 godine braka iznenadila je javnost.

Zabava 28.03.2024 | 18:19
Brena podržala Draganu i poručila da je tu za nju!

Odmah je počelo da se nagađa o njihovom odnosu, a Dragana je u saopštenju navela da već pune tri godine njih dvoje ne žive zajedno.

Pevačica Lepa Brena, koja se decenijama druži sa Draganom, sada je progovorila o njihovoj odluci da stave tačku na brak.

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena.

Dragana MirkovićFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za "Prvi red" na K1.

(kurir.rs/k1)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

TEŠKO MAMA

28.03.2024 18:44

Aman ostavite nas na miru više sa vašima rastancima i sastancima. Koga briga za Vas i Vaše privatne živote. Samo se riješili Harisa i one njegove maloljetne sponzoruše odmah se natovarili ovi likovi.

ODGOVORITE
Name

Valjda

28.03.2024 18:52

Sad si i Ti na redu.

ODGOVORITE
Name

Bon jovi

28.03.2024 21:18

Kuća šunda. Ajmo se iskrasti iz te kuće.

ODGOVORITE
Name

Dario Djapa

01.04.2024 10:33

Podrska za Draganu Mirkovic

ODGOVORITE