Haris iznio nove detalje razvoda, spomenuo pomirenje

Tema broj jedan na srpskoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.

Zabava 14.03.2024 | 17:56
Haris iznio nove detalje razvoda, spomenuo pomirenje

Kako je nedavno pevač priznao, Melina je njega ostavila, a sada je ponovo otkrio nove detalje kraha braka sa modnom kreatorkom:

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris pred kamerama televizije Una.

Inače, Haris je nedavno rešio da prekine ćutnju i prvi put progovorio o razlogu razvoda.

Haris DžinovićFOTO: PRINTSCREEN/SHOWBUZZ

''Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna'', tim je rečima Haris Džinović prekinuo medijsku ćutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s 30 godina mlađom modnom kreatorkom Melinom.

Melina Džinović, Haris DžinovićFOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podsetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio dok nije dobio njen broj telefona.

(kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Idealno

14.03.2024 18:39

Kako je svojevremeno on dobio njen broj, eto sad je izgleda jos neko sazno njen broj...

ODGOVORITE
Name

Istocno Sarajevo

14.03.2024 19:02

Ona modni kreator ?? Ha ha ha ha haa, da joj nije bilo Harisa i njegove slave, miliona, ugleda...cuvala bi ovce oko Bihaća, priustio joj luksuzan zivot, kupio najskuplji Range Rover....doveo je u Beograd i uveo u visoko društvo, ko je sad kao ona, nije joj nijedna beogradjanka ravna, daj provincijal ima samo novac pa cete vidjeti dokle idu, puna podrška Harisu, velikom gospodinu i gradskom sarajevskom mangupi, lafcini, čovjeku svjetskog renomea. Danas zene ne cijene nista, vrlo čudna vremena, kad se sjetim svojih roditelja i onih vremena, bila je samo ljubav, od niceg se sve stvaralo, teskom mukom, djecu odgajali, skolovali, ucili o moralu, obrazu, radnim obavezama, postovanju, ovo danas je katastrofa, imam i ja anu u u kuci koja samo kafe ispija , traca, cigare ne gasi, lezi i prica o luksuzu, tako da ga razumijem, zali Boze za starim vremenima i ondasnjim običajima, ovo nam je sve zapad donio, od silikona do droge, prevara, razvoda, materijalizma, zalosno

ODGOVORITE
Name

Jasna

14.03.2024 19:59

Harise glavu gore. Niko živ nebi znao za Melinu da se nije udala za tebe, znala je ona za razliku u godinama. A kad je gospođa postala nešto i dočepala se novca sad joj netreba Haris. Možeš ti Harise naći sebi pravu ženu. Sretno živ bio

ODGOVORITE
Name

Mo

15.03.2024 21:41

Pa.. dzabe pare, ko ce starog dedu. Sto on lijepo ne nadje sebi neku gospodju njegovih godina, kako je bog i rekao. Moze joj otac biti, skoro pa i djed, a i ona, cvjecka, se polakomila na njegov novac i slavu, ali, eto, dodje sve na svoje.

ODGOVORITE