Snežana Đurišić zloupotrebljena, pogledajte kako

Snežana Đurišić nakon što se našla u neprijatnoj situaciji, kada je njen lik upotrebio doktor Milošević, koji je nju iskoristio za reklamu za čaj za mršavljenje, oglasila se medije i otkrila da je šokirana i zbunjena ovim potezom doktora.

Zabava 13.03.2024 | 18:33
Snežana Đurišić zloupotrebljena, pogledajte kako

- Morala sam da reagujem, ovo je prevršilo svaku meru. Izvesni doktor, navodno u razgovoru sa mnom se oglašava i kaže da sam ja smršala 18 kila koristeći njegov čaj za mršavljenje. Ja čoveka ne znam niti sam ga upoznala, ali sam ga gledala u jednoj emisiji gde je bio gost i bavi se nekim travama. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gde se nalazimo gospodin dotični, čaj i ja. Nisam koristila čaj, i nisam smršala 18 kilograma. Molim vas ne nasedajte na ovakvu vrstu prevare. - rekla je pevačica.

Snežana ĐurišićFOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Nakon Đorđa Davida koji se oglasio kako ima problem sa lažnim profilima na društvenim mrežama koji se predstavljaju pod njegovim imenom, njegova koleginica iz žirija Snežana Đurišić šokirala se kada je na internetu naišla na reklamu jednog brenda sa kojim ona nema veze.

(kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Тремер

13.03.2024 19:51

Боже сачувај и заклони !?

ODGOVORITE
Name

Gavro

13.03.2024 20:49

Imaš ti i tekako posla sa tim trgovcem čaja,samo ti nije dao pare,tu leži zec😂

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin M.

13.03.2024 22:00

Obavezno podnesi Snježo tužbu,ima dr-lopov debelo da ti plati.

ODGOVORITE