Evo zbog čega se Đorđe David još ne vraća u Srbiju

Đorđe David nedavno je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena. On se sada oglasio iz te države i otkrio da se njegova dokumenta još nalaze u tužilaštvu.

Zabava 29.01.2024 | 18:15
Evo zbog čega se Đorđe David još ne vraća u Srbiju

Rok muzičar i član žirija "Zvezdi Granda" se oglasio na Instagramu u video snimku u kojem je zamolio sve medije da ne nagađaju o njegovoj situaciji u kojoj se nalazi jer mu to otežava situaciju.

- Imajte bar malo empatije i razumevanja prema situaciji u kojoj se nalazim. Naime, ja nisam dobio dokumenta, ja nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Meni ovde prave problem i izaziva mržnju kod ovih ljudi, otežavate mi situaciju, pravite mi pakao od života. Kad budem uzeo dokumenta i kad pređem granicu ja ću prvi da se javim - rekao je Đorđe David.

Ovim povodom kontaktirali smo makedonsko tužilaštvo, koje nam je u mejlu objasnilo zbog čega je Đorđe David još uvek tamo.

- Lični dokumenti osumnjičenog su u Osnovnom sudu u Kumanovu. Sud je u petak donio odluku o promeni mera sigurnosti, ali takva odluka još uvek nije pravosnažna. O odluci se nije trazilo mišljenje tužilastva. Istraga oko razloga za saobraćajnu nesreću je još u toku - naveli su u dopisu.

Inače Đorđe David održao je sinoć prvi nastup nakon saobraćajnje nesreće u Severnoj Makedoniji u kojoj je nedavno stradala jedna žena.

Đorđe DavidFOTO: PRINTSCREEN

Roker je po svemu sudeći nastavio da radi iako prolazi kroz težak period. U prilog tome svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama kluba gde je muzičar radio. Ako je suditi po video snimcima, objekat je bio dupke pun, a David se potrudio da publika bude zadovoljna.

(Kurir.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ratnik

29.01.2024 19:57

A njemu se čak pjeva? Bitanga!

ODGOVORITE
Name

Re

29.01.2024 20:48

Sacekaj, možda čovek nije kriv. Zašto ga osuđivati??

Name

Kako bre

29.01.2024 20:18

Nema dokumente a radio sinoc i gdje je radio? U SM ili Sr. Ništa se ne razumiju ovakve vijesti. Kao da ih pišu djeca predskolska.

ODGOVORITE