Ivanišević o Agasiju: Bolje Štefi da trenira Novaka!

Goran Ivanišević, legendarni hrvatski teniser, a sada trener, kaže da saradnja između Novaka Đokovića i Andrea Agasija neće potrajati.

Tenis 08.06.2017 | 15:45
Ivanišević o Agasiju: Bolje Štefi da trenira Novaka!
Ivanišević, koji je pre nekoliko dana završio angažman sa Tomašom Berdihom, kaže da je Amerikanac previše zauzet, pogotovo za igrača kakav je Novak, istakavši da bi bilo bolje da Srbina trenira Agasijeva supruga – Štefi Graf.

Novak i Agasi sarađuju od prošle nedelje, ali još uvek nije jasno da li će tako i ostati pošto Andre ima nekoliko privatnih angažmana sa sponzorima, kao i sopstvenu akademiju u Las Vegasu.

"Sjajno je videti Andrea ponovo na Turu, ali mislim da to neće potrajati. Mislim da on ni ne želi da bude trener. Obožavam Andrea, on mi je jedan od omiljenih tenisera, ali on ima previše obaveza, tako da ne može da se posveti nekom kao što je Novak Đoković. Da biste bili trener morate nekome da budete na raspolaganju dvadeset, dvadesetpet nedelja godišnje. Mislim da Agasi nema ni tri nedelje slobodno. Ne verujem da će on dugo ostati trener, pre bi time mogla da se bavi njegova supruga Štefi Graf", rekao jeIvanišević u razgovoru sa Ketrin Vitaker, novinarkom 'Eurosporta'.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar