Rajevac do klupe Tajlanda prije Rajkarda i Dunge!

Srpski trener Milovan Rajevac imenovan je za novog selektora fudbalske reprezentacije Tajlanda.  Milovan Rajevac ima novi posao i platu od 55. 000 evra mesečeno - pobedio je Dungu i Rajkarda!

Fudbal 26.04.2017 | 16:30
Rajevac do klupe Tajlanda prije Rajkarda i Dunge!
Rajevac je pobedio u konkursu koji je trajao mesec dana, a prednost je dobio ispred legendarnih Karlosa Dunge i Franka Rajkarda.

On je nasledio Kjatisuka Senamuanga koji je podneo ostavku prošlog meseca posle samo jednog boda u sedam utakmica u azijskim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Rajevac ima iskustvo rada sa nacionalnim timovima, do prošlog oktobra bio je selektor Alžira, a ranije i Katara i Gane, čiju selekciju je predvodio do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010.

Na klupskoj sceni radio je kao trener čačanskog Borca, užičke Slobode, Vojvodine, Al Ahlija i Rudara iz Velenja.

Milovan Rajevac se vraća na veliku scenu! Iskusni srpski stručnjak, koji je predvodio Ganu na Mundijalu u Južnoj Africi 2010.godine, imenovan je za novog selektora Tajlanda, zvanično je objavio fudbalski savez te azijske zemlje.

Posle serije poraza u tamošnjim kvalifikacijama mesto selektora je napustio veliki ljubimac navijača Kiatsuk Senamuang koji je u sedam takmičarskih mečeva osvojio samo jedan bod.

Kako prenose tamošnji mediji iskusni srpski stručnjak Milovan Rajevac pobedio je u konkurenciji legendarnog Brazilca Karlosa Dunge i nekadašnjeg trenera Barselone Franka Rajkarda. Oni su imali velike finansijske apetite. Rajevac će prema pojedinim informacijama imati mesečnu platu od 55.000 evra.

„Savez je gotovo mesec dana radio na tome da izabere najboljeg trenera za klupu Tajlanda. Izabran je Milovan Rajevac zbog njegove filozofije i stručnosti“, stoji u saopštenju FS Tajlanda.

Poslednji angažman Rajevac je imao u Alžiru, gde je takođe bio selektor. Međutim, napustio je funkciju posle svađe sa zvezdama te afričke selekcije.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar