Козарска Дубица свијетли, грађани пријављују штету

- У Козарској Дубици нормализовано је снабдијевање електричном енергијом, након прекида усљед олујног невремена праћеног градом.

Република Српска 01.07.2024 | 21:42
Козарска Дубица свијетли, грађани пријављују штету

Невријеме са крупнијим градом захватило је подручје општине Козарска Дубица око 18.30 часова, а град и вјетар причинили су штету на јавним и приватним објектима, аутомобилима, дрвећу, усјевима.

Струје поново има од 20.40 часова.

Старјешина Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Козарска Дубица Мирко Марин потврдио је да грађани пријављују штету на кућама и аутомобилима, а да је у невремену оштећено и дрвећа.

Директор Центра за информисање и културу Дијана Кондић потврдила је Срни да је у невремену оштећен објекат спортске дворане у Козарској Дубици гдје је поломљено седам метара стакла, док су у Спортском центру "9. јануар" оштећена стабла.

Због невремена је отказано најављено отварање Петровданског турнира у малом фудбалу на отвореном.

Због велике количине поадавина, вода се задржала на градским улицама, а поломљене су гране дрвећа у градском дијелу општине.

Екипе Ватрогасно-спасилачке службе су на терену. 

(Срна) Фото: Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖИКАЖ

01.07.2024 22:02

СТРПИТЕ СЕ МАЛО, ПОМОЋ СТИЖЕ ДО ЈУТРА, ВИДОВИЋКА САМО ДА НАЂЕ БАНКУ НА КОЈУ ЋЕ ПРЕБАЦИТИ ПАРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.07.2024 07:38

Радујеш се нашој несрећи а !? Само тако , порени. Јадо, јадни.

Name

Xxx

02.07.2024 09:26

Видисе Дадо сировина и неотесани балван. Јадо незнас да итеби за који дан мозе све да однесе и уништит Радујес се тудој пропасти прави си дивљак. Дабогда такве убрзо исто тако стигло и горе.

Name

поуње

02.07.2024 07:26

струја је дошла у град,а приградска насеља су без струје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко. Т

02.07.2024 12:03

Има л’ младих из НПС- а да помогну, да буду са својим суграђанима, гдје су сада? Да се нису уморили од силне помоћи коју носају по селима? Могли би мало пред изборе, или се малена боји да јој шминка не отпадне, а да, сада су на годишњем, а баке и деке нека чекају пакете, брзо ће кампања.

ОДГОВОРИТЕ