Kozarska Dubica svijetli, građani prijavljuju štetu

- U Kozarskoj Dubici normalizovano je snabdijevanje električnom energijom, nakon prekida usljed olujnog nevremena praćenog gradom.

Republika Srpska 01.07.2024 | 21:42
Kozarska Dubica svijetli, građani prijavljuju štetu

Nevrijeme sa krupnijim gradom zahvatilo je područje opštine Kozarska Dubica oko 18.30 časova, a grad i vjetar pričinili su štetu na javnim i privatnim objektima, automobilima, drveću, usjevima.

Struje ponovo ima od 20.40 časova.

Starješina Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Kozarska Dubica Mirko Marin potvrdio je da građani prijavljuju štetu na kućama i automobilima, a da je u nevremenu oštećeno i drveća.

Direktor Centra za informisanje i kulturu Dijana Kondić potvrdila je Srni da je u nevremenu oštećen objekat sportske dvorane u Kozarskoj Dubici gdje je polomljeno sedam metara stakla, dok su u Sportskom centru "9. januar" oštećena stabla.

Zbog nevremena je otkazano najavljeno otvaranje Petrovdanskog turnira u malom fudbalu na otvorenom.

Zbog velike količine poadavina, voda se zadržala na gradskim ulicama, a polomljene su grane drveća u gradskom dijelu opštine.

Ekipe Vatrogasno-spasilačke službe su na terenu. 

(Srna) Foto: Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ЖИКАЖ

01.07.2024 22:02

СТРПИТЕ СЕ МАЛО, ПОМОЋ СТИЖЕ ДО ЈУТРА, ВИДОВИЋКА САМО ДА НАЂЕ БАНКУ НА КОЈУ ЋЕ ПРЕБАЦИТИ ПАРЕ.

ODGOVORITE
Name

Re

02.07.2024 07:38

Raduješ se našoj nesreći a !? Samo tako , poreni. Jado, jadni.

Name

Xxx

02.07.2024 09:26

Vidise Dado sirovina i neotesani balvan. Jado neznas da itebi za koji dan moze sve da odnese i uništit Radujes se tudoj propasti pravi si divljak. Dabogda takve ubrzo isto tako stiglo i gore.

Name

pounje

02.07.2024 07:26

struja je došla u grad,a prigradska naselja su bez struje

ODGOVORITE
Name

Мирко. Т

02.07.2024 12:03

Има л’ младих из НПС- а да помогну, да буду са својим суграђанима, гдје су сада? Да се нису уморили од силне помоћи коју носају по селима? Могли би мало пред изборе, или се малена боји да јој шминка не отпадне, а да, сада су на годишњем, а баке и деке нека чекају пакете, брзо ће кампања.

ODGOVORITE