Сарајево: Убијена жена у стану, ухапшене три особе

Сарајевска полиција ухапсила је три особе осумњичене за убиство, саучесништво и непријављивање кривичног дјела након што је у стану у Колодворској улици пронађено беживотно тијело жене.

Босна и Херцеговина 29.06.2024 | 11:00
Сарајево: Убијена жена у стану, ухапшене три особе

"Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, под надзором дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, лишили су слободе 36-годишњег Г.Р. због кривичног дјела Убиство и 76-годишњу Л.Р. због кривичног дјела Саучесништво у убиству, те 67-годишњег Л.Ј. због кривичних дјела Непријављивање кривичног дјела или учинитеља и Помоћ учинитељу након учињеног кривичног дјела на штету 38-годишње Н.Р. из Сарајева", саопштено је из МУП-а, преноси Клиx.

Полицијски службеници су у стану у Колодворској улици пронашли беживотно тијело 38-годишње жене Н.Р. која је усмрћена прије више дана.

За ово кривично дјело ухапшени су супруг преминуле, Г.Р. (1988) и његова мајка Л.Р. (1948).

У стану су пронађени предмети и трагови извршења кривичног дјела. Због основа сумње да је знао за смрт Н.Р., те да је пружио помоћ починиоцима, слободе је лишен Л.Ј. (1957) из Сарајева.

Тијело преминуле је превезено у просектуру Баре, те ће по наредби тужиоца бити извршена обдукција.

Сви ухапшени су у службеним просторијама Управе полиције, те ће након криминалистичке обраде бити предати у надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

(БН) Фото: Илустрација/ адамказ/Е+/Геттy Имагес

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Стрељање за господју Ј

29.06.2024 11:13

Ко одговара када љекари убију незнањем пацијента?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наташа

29.06.2024 13:10

Одговара доктор ако га породица тужи. А обзиром да су сви пи... и праве се фини, не договара никад нико. Ја сам у спору са једним љекаром, јер не желим бити као већина.

Name

ј@@@@

29.06.2024 13:50

Све отишло у qрац,гине се горе нег у рату и нико не одговара низашта,прави дивљи запад,и таква земља да уђе у ЕУ,ма никад,не замајавајте народ више ви бјелосвјетски моћници,БиХ је одавно пропали пројекат по питању свега.

ОДГОВОРИТЕ