Предраг Рајковић о елиминацији: Није нам се дало

- Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић рекао је вечерас после елиминације са Европског првенства да мисли да су "орлови" заслужили да прођу даље, али да им се није дало.

Фудбал 26.06.2024 | 06:49
Предраг Рајковић о елиминацији: Није нам се дало

"Остаје дефинитивно жал, ово је феноменална група момака, скупили смо се, вредно смо радили, веровали смо у нас. Ја мислим да смо заслужили да прођемо даље, али није нам се дало. Стварно остаје жал, не знам шта да кажем, мислим да смо показали како се боре Срби, како се гине за Србију. Не знам", рекао је Рајковић за Радио телевизију Србије. 

Рајковић је био један од најбољих чланова наше репрезентације, али је истакао да би радије примио и пет голова само да смо прошли.

"Немам ја од тога ништа, све бих дао да сам примио пет голова, а да смо отишли даље. Фудбал је такав, морамо се окренути даље. Жао ми је навијача који су дошли да нас подрже и који су нас гледали преко малих екрана. Волите нас и даље", закључио је Рајковић.

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Делије

26.06.2024 06:57

Нема те ви појма

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

26.06.2024 07:11

Цуј заслузили ? Па и против Словеније имали срецу и Дали гол у 90 +++,Ма хајде..Група лакса него остале, цовеце и треце мјесто води даље ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

26.06.2024 07:11

Једини си ти имао највисе лопту у ногама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уте

26.06.2024 07:12

Наравно да вам се није дало - најприје треба науцити трцати.. ни то нисте јос савладали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.06.2024 08:11

Не видим сврху вербалних напада на Рајковића. Он се показао као добар. Солидно је бранио, нема му се шта замјерити. Сад сви на своје послове. Живот иде даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ј@@@@

26.06.2024 08:30

Нису стране силе дале,оно је чист пенал у казненом простоту кад је Митровић повучен за дрес,вар се гледа само другима што је и логично,Србија је јака на своју страну помало и успјешна земља у региону али је некоме трн у оку и што се спорта тиче као и политике,изгледа у вар соби не гледају свима подједнако како треба,ал нема везе,све је то намјештено како у фудбалу тако и у политичком животу.

ОДГОВОРИТЕ