Kozarska Dubica: Normalizacija stanja nakon nevremena

U Kozarskoj Dubici normalizuje se stanje nakon jučerašnjeg nezapamćenog nevremena koje je prouzrokovalo velike štete na javnim i privatnim objektima, usjevima i seoskim putevima. Više sela je i dalje bez električne energije.

Republika Srpska 02.07.2024 | 12:43
Kozarska Dubica: Normalizacija stanja nakon nevremena

Krupni grad i vjetar pričinili su štetu na objektima, automobilima, drveću, usjevima… Led je polupao stakla, oštetio fasade…. Građani Kozarske Dubice prepričavaju jučerašnje nevrijeme za koje kažu da ni oni najstariji nepamte takvo zlo.

"Led je padao jak, polupao nam je kuću, voda je ušla u kuću , srušen nam je oras star 50 godina na garažu. Bilo je strašno. Kupila sam cijelu noć vodu sa tavana. Radim na pijaci sa robom i dolje mi je velika šteta. Nikad ovako nevrijeme nije bilo. Imamo ovdje čovjeka koji ima 90 godina i kaže da nikad nije doživio ovako nešto i vidio"- kaže Dragica Dragić iz Kozarske Dubice.

Led je uništio i fasadu i polupao prozore na domu za starija lica u dubičkom naselju Hadžibajir. Šteta je ogromna, kaže vlasnik ovog objekta.

Vatrogasna jedinica u Kozarskoj Dubici od juče je imala ukupno devet većih intervencija, koje su se odnosile na uklanjanje stabala sa kolovoza, krovova zgrada i ispumpavanje vode iz stambenih objekata.

(BN) Foto: BN

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pero

02.07.2024 13:33

Ima li struje kod onog cele sto kopa rudu u skupstini. Kod njega mora biti, ali celo je nesto otkad se pederiso pred brnabickom, nije znao da je ona pederusa

ODGOVORITE