Borjan: Hvala svima u klubu, uvijek ću biti Zvezdin vojnik

 - Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Milan Borjan objavio je danas oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu i navijačima.

Fudbal 01.07.2024 | 20:50
Borjan: Hvala svima u klubu, uvijek ću biti Zvezdin vojnik

Borjan je pre nedelju dana sa Zvezdom postigao dogovor o sporazumnom raskidu ugovora. 

On je u klub došao 2017. godine i do prošlog leta je bio standardan golman crveno-belih. 

Proteklu sezonu je proveo na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

"Morao sam da pustim malo vremena da prođe kako bi prejake emocije mogle da se stabilizuju i kako bih mogao da napišem po neku reč koja nikada neće biti jaka da opiše moju ljubav prema Zvezdi koju čine: saigrači, treneri, uprava, ljudi koji se bave održavanjem, kuvarice, higijeničarke i naravno naša najveća snaga, navijači koji svim srcem osećaju i vole ovaj grb do koske", napisao je na društvenim mrežama Borjan.

Borjan je poručio da se uvek trudio da za svakoga ima lepu reč, razumevanje i vreme da podeli radost i tugu.

"Radost sam umnožavao deljenjem, a probleme rešavao u tišini. Trudio sam se da budem stub na koji su svi mogli da se oslone i kako sam srce ostavljao na terenu, tako sam naučen da dajem sebe u svakom segmentu života podjednako i Zvezdi i svojoj porodici. Najsrećniji sam jer je moj sin ponosan na mene, vidim to, a da još nije ni svestan veličine uspeha i istorije koju je ispisao njegov otac sa Zvezdom", kaže Borjan.

On je naglasio da je suvišno govoriti o uspesima i rezultatima koje je imao u Zvezdi.

"Šest titula, tri duple krune, šest godina igranja u evropskim takmičenjima. Trudio sam se da branim i ono što je delovalo da se odbraniti ne može. Suvišno je govoriti o emocijama sa kojima se borim, koje su me ophrvale. Dovoljno je videti da mi je bilo potrebno nekoliko dana da se ohrabrim i javno progovorim o odlasku iz Zvezde, ali sve što je lepo ima kraj", saopštio je Borjan.

Borjan smatra da je još mogao da pomogne Zvezdi.

"Znam da sam mogao još mnogo da dam Zvezdi, ali važno je da čovek vidi kada je vreme da ide dalje. Srećan sam jer znam da sam ostavio svoje saigrače u dobrim rukama i u dobrom raspoloženju, navijače sa dobrim timom, i Zvezdu u nizu ispisivanja novih uspeha. Znam da će sve biti dobro i spreman sam da u nekom novom klubu odbranama donesem nove uspehe.“

Kanadski reprezentativac se na kraju zahvalio svima u klubu, kao i navijačima crveno-belih.

"Hvala mojim saigračima, trenerima, upravi, svim ljudima koji su zaposleni u Zvezdi na šest sjajnih i nezaboravnih godina. Posebno hvala navijačima koji su mi uvek bili vetar u leđa, zbog kojih sam želeo i borio se i kad možda nisam imao snagu. Uvek sam nosio veliku dozu ogovornosti baš zbog vas kojima je Zvezda sve. Sa vama ovo putovanje će biti zauvek zapisano ne samo u istoriji već i u mom srcu", zaključio je Borjan.

(Tanjug) Foto: Tanjug

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RG

01.07.2024 21:22

Bravo pravi profesionalac

ODGOVORITE