Odgođeno suđenje Zeljkoviću i ostalim optuženim licima

Suđenje u slučaju korona ugovori bivšem direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislavu Zeljkoviću, kadar Ujedinjene Srpsk i ostalima, ponovo je odgođeno, nakon što se optuženi Slavko Bojić na samom početku suđenja, obratio sudu rekavši da neće moći prisustvovati današnjem suđenju zbog zdravstvenih problema, koje je sudu detaljno obrazložio.

Republika Srpska 01.07.2024 | 11:15
Odgođeno suđenje Zeljkoviću i ostalim optuženim licima

Međutim medicinska dokumentacija sudu je dostavljena u petak u poslijepodnevnim časovima, te sudija nije imao vremena da odgodi suđenje.

Tužilac Sanja Tadić Stojisavljević istakla je da je ovakvo ponašanje nedopustivo u sudu, kazavši da je jednom prilikom optuženog Bojića vidjela u kafiću, a u to vrijeme je takođe bio na bolovanju, na šta su advokati burno reagovali.

Podsjećamo, optuženi Slavko Bojić, prethodni put nije se pojavio na suđenju, a sudu je usmeno saopšteno da je na liječenju u Njemačkoj, za šta nije dostavio nikakvu medicinsku dokumentaciiju.

Naredno ročište zakazano je za ponedeljak 8. jula. Sudija Dragan Uletilović istakao je da je ovo posljednja opomena i da se medicinska dokumentacija mora dostavljati na vrijeme.

(BN) Foto: BN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Simo

01.07.2024 11:45

Pravi cirkus od sudnenja, mjesto da se kriminalcima odredi pritvor

ODGOVORITE
Name

Xxx

01.07.2024 13:22

I ovoje igranje macke i misa slivno sedenje Petroviću.

ODGOVORITE
Name

Odlaganje je

01.07.2024 13:59

Farsa od sudjenja!

ODGOVORITE
Name

Jazavac pred sudom

01.07.2024 19:14

Nastavak:Zeljković pred sudom! Odavno ljepše sprdačine se nije moglo vidjeti!

ODGOVORITE
Name

Da

01.07.2024 21:42

A kad je pljačkao nije bio bolestan. Suđenje se razvlači,da je pravog pravosuđa već bi svi robijali i ove marionete i oni koji vuku konce. Ne treba žaliti ove koji u onakvoj situaciji pljačkaju.

ODGOVORITE