Nova prijava protiv Obrena Petrovića, Borisa Jerinića...

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv kriminalnog udruženja u kome su Obren Petrović, bivši dobojski gradonačelnik, Boris Jerinić,gradonačelnik Doboja, Nataša Marić, načelnik gradskog odjeljenja za prostorno uređenje i Radislav Mišić, predsjednik savjeta za praćenje izmjena regulacionog plana.

Republika Srpska 11.06.2024 | 11:22
Nova prijava protiv Obrena Petrovića, Borisa Jerinića...

Prijava je podnesena i protiv Dragana Mijovića, glavnog republičkog urbanističko-građevinskog inspektora, i Nataše Mišić, bivšeg urbanističko-građevinskog inspektora, zbog izmjena regulacionog plana Centar Doboj blok 7 i odobrene gradnje stambeno-poslovnog objekta koji je zbog namjene, dimenzija, spratnosti, razmaka od susjednih objekta i drugih razloga neusaglašen sa urbanističkim planom. 

Regulacioni plan izmijenjen je za korist "Beton plus" doo Doboj sa kojim su povezani prijavljeni Radislav i Nataša Mišić, prilikom čega su, osim neusaglašenosti sa urbanističkim planom, ignorisane opravdane primjedbe, prava i interesi vlasnika susjednog stambenog objekta čiji opstanak i korištenje su ugroženi izmjenama regulacionog plana i gradnjom novog stambeno-poslovnog objekta.

Novi objekat ušao je u dvorište policijske uprave i ugrozio bezbjednost policijskih službenika,  što nije smetalo načelniku dobojske policijske uprave koji nastavlja da podržava ovaj i drugi kriminal prijavljenih, saopšteno je iz Centra za humanu politiku.

(BN) Foto: Ilustracija                                     

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Zacudjeni

11.06.2024 11:49

A sto Radinkovic ugrozava gradjane tako sto lica sa potjernice stiti, npr Jeku...pa sto Igoru belo da da izvuce pa onda pita ima li sta nedozvoljeno...pa sto forsira unuku buvseg sudije da preuzme posao sa spidom....itd..... To nije ugrozavanje gradjana....eto Momire ti materijala a imas i kod sestrica sekretara info...

ODGOVORITE
Name

Xx

11.06.2024 12:05

Bravo hrabri ljudi! Tako se bori protiv mafije. Oni su srušili novu fiskulturnu salu, zgradu opštine, itd. To je organizovana mafija. Samo lični interes. Raspon nikad nije bio čovjek. O Obrenu da se i ne govori. Doboj je najveća crna rupa u RS.

ODGOVORITE
Name

Коста

11.06.2024 12:10

Центар за хуману политику преузео улогу Тужилаштва.Неко мора кад већ десетине запослених у заробљеном тужилаштву не смију.Свака част људима из Центра.Овако би требало да дјелују опозициони политичари а не да излазе са јаловим саопштењима и кмече неправда,неправда

ODGOVORITE
Name

Ma bravo.

11.06.2024 12:10

To se zove srpsko jedinstvo. Ima mjesta za sve... Pogodne...

ODGOVORITE
Name

Zorka

11.06.2024 12:31

Bravo za Centar za humanu politiku, kad neće građani da se usprotivi makar vi. A građani će da vas hvale i pljuju a sami neće ništa učiniti.

ODGOVORITE
Name

Rule

11.06.2024 12:47

Bravo Momo. Samo tako nastavi.

ODGOVORITE
Name

Doboj

11.06.2024 12:56

A koliko se tek pere preko stadiona sloge, preko njemackog robijasa i raspopa .

ODGOVORITE
Name

Milan

11.06.2024 19:59

Ko ovog nesretnog čovjeka, Momira Dejanovića, ovoliko gurka, sram da bude toga ko to radi da ovoliko čovjeka sluđuje!

ODGOVORITE
Name

Полтронизам

12.06.2024 08:02

Имаш ли ти очи, кад већ памети немаш??? Шта су то људи написали а да није тачно? Добој је поробљени град гдје је правна држава одавно рекла лаку ноћ!

Name

Ravnogorac

12.06.2024 11:31

Načelnik policijske uprave Doboj, naravno podoban, ima dobru platu ako se usprotivi, smijeniće ga saveznici Dodik i Obren. Ali nema opravdanja, odgovaraće jednog dana...

ODGOVORITE