Pjevačica bacila oko na Harisa Džinovića

"Svaka žena bi bila srećna da ima takvog čovjeka" izjavila je pjevačica (26), koja je očito bacila oko na Harisa Džinovića, pa napravila potez koji će ga oduševiti.

Magazin 26.05.2024 | 13:18
Pjevačica bacila oko na Harisa Džinovića

Pjevačica Nataša Alimpić, koja se takmičila u "Zvezdama Granda", našla se u centru pažnje javnosti kada je prokomentarisala razvod pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović, te izjavila da je on pravi gospodin i da takvog muža traži cijeli život.

Nataša je, naime, sinoć uhvaćena na jednom nastupu u zanosu kako pjeva čuveni Harisov hit “Jesu l’ dunje procvale” i nema sumnje da će ovaj snimak oduševiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VS CELEBRITY (@vs__celebrity)

Inače, Nataša Alimpić (26) je veliku pažnju privukla izjavom da traži muža kao što je Haris.

– Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim cijeli život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti – rekla je ona za Radio Svetski.

 

– Izjava koja se tiče gospodina Harisa Džinovića, ja moram da naglasim da stojim i dalje pri toj izjavi. Ja nisam rekla ništa što nije tačno, ništa što nije istinito, on je jedan veliki gospodin, veliki umjetnik i mislim da bi svaka žena bila srećna da kraj sebe ima ostvarenog čovjeka i takvu medijsku ličnost kao što je gospodin Haris. Ne vidim zašto se podigla tolika pompa i šta tu uopšte ima loše, tj zašto su se toliki komentari pojavili zbog moje izjave – rekla je Nataša, pa dodala:

– Mnogi komentarišu da ne znaju ko sam ja, da ja tražim sponzora, da hoću slavu putem gospodina Harisa i ja to moram da demantujem – izjavila je Nataša za “vs__celebrity” i nastavila:

– Ja u svoju karijeru ulažem isključivo svoj napor, svoj novac i svoj trud i smatram da je to jako bitno za mene. Želim da objasnim onima koju su komentarisali da ne znaju ko sam, odakle ja na društvenim mrežama odjednom, želim da im objasnim da ja imam svoje tri autorske pjesme, koje sam snimila u toku prošle i ove godine. Jako sam ponosna na njih i ove godine sam bila učesnica Saborne narodne muzike na RTS-u. Eto čisto da se vidi da nisam neko ko je “s neba pa u rebra” došao tek tako na portale i na televiziju.

Haris Džinović: “Hvala na lijepim željama”
Da podsjetimo, nakon što je Nataša ishvalila Harisa Džinovića, oglasio se i pjevač kojem su ovi komentari prijali.

– Nemam pojma ko je to, ali hvala joj na lijepim željama i lijepim riječima. Zaista ne znam o kojoj pjevačici je riječ, prvi put čujem da je to rekla, ali svakako hvala – rekao je Haris za Blic kratko.

(Blic / Foto: Instagram, Snežana Krstić, Ringier)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Borac

26.05.2024 13:37

Jel ova trazi tatu ili muza.

ODGOVORITE
Name

Vasa

26.05.2024 15:23

Niti tatu niti muza, trazi para da je finsnsira i ima dobar zeludac za ovog deku..

Name

Brane Tomic Glogovac

26.05.2024 15:36

U ovom slucaju dedu.Haris joj ocu moze biti tata.

Name

Re

26.05.2024 15:46

Ona traži Harisove milione da ga opelješi do gole kože zauzvrat Haris će da dobije njenu vječnu ljubav do groba!

Name

Sasa

26.05.2024 13:49

E bas su par,cista ljubav

ODGOVORITE
Name

Stranix

26.05.2024 13:53

Mala mjenjaj pačije usne ,amaterski uradjene ,to Haris ne voli.

ODGOVORITE
Name

Mrki

26.05.2024 15:27

Popraviće Haris lovom sve što joj fali, on je samo dav'o u prethodnoj vezi pa će opet davati i u novoj.

Name

Mm

26.05.2024 15:43

" Bacila" je ona oko na njegov novac, a ne na njega. Čuj, cijeli život traži takvog muža, a tek joj 26 godina.

Name

Mufljuz

26.05.2024 15:29

Haris gospodin,jeste,vidjelo se posle razvoda o kakvom gospodinu se radi,i to iz akademske porodice,aha,jeste,vidi se na kakvom je i ova intelektualnom nivou.

ODGOVORITE