Milojević: Srećan sam, za Zvezdu ću uvijek da budem tu

- "Ponosan sam i srećan. Živeli smo i radili za ovo. Zasluženo smo osvojili titulu. Imali smo za protivnike dobre ekipe, ali je bio prisutan ozbiljan nivo igara i rezultata sa naše strane", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nakon što je Zvezda sinoć u poslednjem kolu Superlige savladala Čukarički 4:1 i proslavila 35. titulu.

Fudbal 26.05.2024 | 07:58
Milojević: Srećan sam, za Zvezdu ću uvijek da budem tu

"Lepo je što smo pobedili i što smo osvojili novu duplu krunu. Hvala našim navijačima, jer bez njih ništa od ovog ne bi imalo smisla", istakao je Milojević.

Milojević je tokom zimske pauze preuzeo ekipu od Baraka Bahara i doveo ekipu do duple krune.

"Rekao sam i kad sam otišao iz Zvezde da hoću da klub zna da uvek može da računa na mene. Kad god sam potreban Zvezdi, biću tu. Bio sam uveren da ćemo osvojiti titulu i govorio sam igračima da moramo da pobedimo svaku utakmicu. Gledali smo samo sebe, a ne tabelu. Na svu sreću, osvojili smo titulu", rekao je Milojević.

On je prokomentarisao i rastanak od Aleksandra Dragovića, Nemanje Milunovića i Zorana Popovića.

"Teško mi je, jer se vezujem za ljude, ali to je profesionalni sport. Mnogo toga su dali Zvezdi i toga smo svi svesni. Ostaće uvek u mom srcu i želim puno sreće i njima i njegovim porodicama. Gde god da odu, želim im da budu najbolji i da imaju Zvezdu u srcu", zaključio je Milojević.

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 0

Ostavite komentar