Lažna briga odgovornih za ukidanje računa SDS

"Najnovije najave koje dolaze iz SNSD da na izborima koje je raspisao CIK ne treba da učestvuje ni jedna partija iz Republike Srpske dok se Srpskoj demokratskoj stranci ne omogući učešće na izborima dvolično je i pomalo jadno. Upravo oni koji se, navodno, solidarišu sa Srpskom demokratskom strankom dijele odgovornost za ukidanje računa u banci sa domaćim kapitalom koja je pod direktnom kontrolom SNSD-a i koja je pod ingerencijom Agencije za bankarstvo Republike Srpske", istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke. 

Republika Srpska 10.05.2024 | 13:35
Lažna briga odgovornih za ukidanje računa SDS

“Činjenica je, takođe, da je ova vlast mjesecima ponavljala da na izbore izlazi po novom izbornom zakonu Republike Srpske a sva ova predstava je samo još jedna manipulacija i skretanje pažnje sa ključnih problema s kojim se suočava Republika Srpska”, kazao je Miličević. 

On poručuje da će pored svih lažnih govora i najava, SNSD izaći na izbore koje je raspisao CIK iako su upravo oni bili najglasniji da Republika Srpska treba da sprovede lokalne izbore po svojim pravilima, istovremeno naglašavajući da CIK neće moći sprovesti izbore na prostoru Republike Srpske i da će biti spriječeni ukoliko to pokušaju da urade.

“To je još jedno derogiranje zakona i odluka donesenih u NSRS jer od samog početka niko iz SNSD nije ni imao namjeru da taj zakon stupi na snagu, nego se kao i uvjek do sada trgovalo sa nadležnostima Republike Srpske koje se na ovaj način ponovo obesmišljavaju”, naglasio je Miličević i dodao:

“Tako je i sa raznim referendumima, agencijama, zakonima i drugim nadležnostima. Sve čine samo da bi ova vlast opstala, bez obzira na cijenu. Što je SNSD duže na vlasti, sve manje je Republike Srpske”.

Predsjednik SDS je podsjetio da su govorili i o sprečavanju djelovanja SIPE na prostoru Republike Srpske, hapšenju i protjerivanju nekih "turista ", granicama koje postoje, nezavisnosti, a zapravo je sve suprotno od onoga što rade.

“Mnogo je institucija i ovlaštenja koje je ova vlast obesmislila svojim (ne)promišljenim potezima. Politika koju provodi SNSD je fokusirana samo na očuvanje sopstvenih interesa na čelu sa jednim čovjekom. Politika SDS-a je odgovorna nacionalna politika na dobrobit svih građana Republike Srpske. Poruka ovoj vlasti je da ne brane Srpsku demokratsku stranku i ne kriju se iza nje”, poručio je Miličević.

On je poručio da će Srpska demokratska stranka postojati, učestovati na svim budućim izborima i preuzeće odgovornost za Republiku Srpsku!

(BN)

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

Gojko

10.05.2024 13:48

Bravo Milane, sa lažnim patriotama, licemjerima i prevarantima koji 15 godina siju demagogiju, vodeći žedan narod preko vode, nema pregovora. Što ih prije skinemo, prije ćemo prestati da tonemo i uništavamo Republiku Srpsku.

ODGOVORITE
Name

Re Gojko

10.05.2024 14:30

Šta ste se raskukali , vaše je davno prošlo.

Name

Darko

10.05.2024 13:48

Sa lopovima, uništiteljima privrede, društva, morala i svih normalnih vrijednosti, nema razgovora.

ODGOVORITE
Name

BL

10.05.2024 13:56

Na celu RS treba da bude SDS jer je SDS stvorio RS

Name

Re re gojko

11.05.2024 01:47

Jes tvoje fukaro ..SDS JE PREZIVIO I MNOGO VECE JADE OD SEKTE

Name

Goran

10.05.2024 13:50

Oni ništa normalno narodu ne nude,bisim laži, prevare, destrukcije i sve manje Republike Srpske. Što prije odu to bolje...dugove koje su ostavili i privrednu pustoš nećemo vratiti u normalu ni za 20 godina.

ODGOVORITE
Name

Miloš

10.05.2024 13:50

Sa režimom se ne razgovara, režim se ruši!

ODGOVORITE
Name

Brane

10.05.2024 13:51

Sve su opljačkali, do dječije kolijevjke

ODGOVORITE
Name

Milan

10.05.2024 13:53

Koliko su firmi uništili, banaka opljačjali!? Gdje su Farmalend, Raop, Alumina, Čajevec, Šecerana, Panaflex, Fabrika duvana Banjaluka...pred raspadom su RITE Ugljevik, Gacko...teška pustoš.

ODGOVORITE
Name

Nedeljko

10.05.2024 13:56

Ako narod sada nije shvatio ko nas vodi i kojim putem urušavaju Republiku Srpsku, onda nikada neće ni vidjeti. Natovarili su nam mržnju zapada, rezoluciju, sankcije...a sve zbog bajinih ličnih interesa, opstanka na vlasti i porodičnog biznisa.

ODGOVORITE
Name

Nebojša

10.05.2024 13:58

Bravo Milane, sa njima ni u Crkvu, a kamoli za sto. Njihova krajnja namjera je da vas uvuku u svoje blato u kome se već neko vrijeme debelo dave. Ne prilazi im i ne prljaj ruke, jer ko god je prišao, postao je gubitnik, a ima, nažalost i pokojnika.

ODGOVORITE
Name

Veljko

10.05.2024 14:01

Sa onima koji su od Republike Srpske napravili ljušturu ni na kilometar blizu. Narod ih je pročitao i napokon shvatio da su upravo oni najveći neprijatelji opstanka srpskog naroda preko Drine.

ODGOVORITE
Name

!

10.05.2024 14:08

I dalje pozerski,glumački pucanj u prazno. Ništa uradili niste da ispravite načinjenu grešku. Da gdin Bosić sinoć ne reče što je rekao nikada ti ovo ne bi izjavio.

ODGOVORITE
Name

Arm.

10.05.2024 15:14

Re! U pravu si druže,ponavlja Bosićeve riječi,kasni.

Name

SDS

10.05.2024 15:05

Kad pomislim da ne mogu Ici moze i da su dotakli dno Dodik sve iznenadi. Kakav licemjer

ODGOVORITE
Name

Вишеград

10.05.2024 15:09

мени кад неко из снсд каже добро јутро или добар дан,погледам колико је сати,јер ја њима ни никоме из снсд и њихове коалиције не вјерујем ништа.Како да вјерујем ономе који је уништио РС,народ завадио,раселио,а локална власт запошљава само своје активисте и оне који су прелетили код њих у снсд или код њихових коалиционих партнера.А о постављању незналица са дипломама факултета стеченим у шесдесетим годинама не треба ни писати.Поносим се са собом и мојом породицом,која је сачувала образ и понос,и никад нисмо ни помислили низакакву привилегију да се прикњучимо онима који не цијене знање,већ само полтронство.Хвала богу,поштеним радом и чистим образом корачамо кроз живот.А они који су ољувалинпо додикз,сад су раме уз раме са њим,али на функцији,типа нешић,стевандић,чавић,бањац,васић,талић,петровић итдитд,не треба причати.унњихов патриотизам ја не вјерујем.

ODGOVORITE
Name

Krivi navod

10.05.2024 15:58

Briga ih kao i za lanjski snijeg!

ODGOVORITE
Name

Bankar

13.05.2024 09:03

Sada kada nemate konta kao da ne postojite! A i da ga opet dobijete, sta dalje?

ODGOVORITE