Zatražen pritvor za većinu uhapšenih u akciji "Roma"

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za 11 od 14 uhapšenih u akciji ”Roma”, osumnjičenih da su duži vremenski period trgovali drogom na području Prijedora.

Republika Srpska 25.04.2024 | 14:55
Zatražen pritvor za većinu uhapšenih u akciji "Roma"

Kako nezvanično saznajemo, pritvor je zatražen za Vanju Vukovića, Dajanu Radošljević, Dražana Janjanina, Bojana Savanovića, Ognjena Kovačevića, Manojla Kunića, Dragana Vujčića, Igora Lakića, Gorana Kovačevića te za Sašu Mićića iz Modriče i Marka Ugrenovića iz Gradiške.

Pomenutim licima se na teret stavlja da su od početka 2023. godine do 23. aprila ove godine bavili proizvodnjom i prometom droge na području Prijedora, a djelovali su kao grupa.

O određivanju pritvora odlučiće Okružni sud u ovom gradu.

U policijskoj akciji oduzeto je 20,6 kilograma droge i 209 stabljika indijske konoplje.

(BN) Foto: BN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

prorok

25.04.2024 15:09

Interesuje me gdje će ta droga završiti,jeli ova vlast otvorila tvornice radna mjesta misli li iko o toj omladini moraju i oni od nečega da žive kakve su to glupe priče moj prađed ,đed otac pa i ja kao djete uzgajali smo konoplje niko nije bio drogeraš ,kad se zna da je konoplja i kopriva najzdravije biljke ,zabranjene su dabi pfarmaceutska industrija trovala narod.

ODGOVORITE
Name

Milica

25.04.2024 15:33

Patar Dukic imao 314 kg i pusten na slobodu… Znaci ovim najmanje orden

ODGOVORITE
Name

Branci

25.04.2024 15:57

Sitne ribe će biti pritvoren. One krupne iza kojih neko stoji biće pušteni jer redovno plaćaju pinku.

ODGOVORITE
Name

Josko

26.04.2024 07:26

Drazen Janjanin pa to je taj veliki sportista promovise omladini ko fol sport, dobija novce pare od Grada Prijedora za podrsku a vidi ovamo ulaze sve u fabriku narkotika. I tu svu robu vjerovatno prodaje u svojim kaficima po Prijedoru. U doba korone nasao se pametan da pravi protest da rade kafane i nocni klubovi a nije se sjetio da bude human u takvim vremenima. Ostale isto ne treba komentarisati.

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin

26.04.2024 07:46

Mi prijedorčani najbolje znamo ko su ovi ljudi, o kakvim je moralnim osobama riječ, nemorlanim bolje reći, niskog stepena obrazovanja, ispodprosječnog vokabulara (seoskog), ponašanja hajdučkog (seoskog), a ovim su se dokazali i kao veliki neljudi, koji zarad ličnog interesa svjesno truju djecu, uništavaju porodice i mlade ljude. Najiteresantija osoba je meni tobože "veliki sportista, kome su svi krivi što ga nazovi nisu pomagali u obavljanju sportskih djelatnosti, a dobijao je pomoć i od DNS a i sad od SNSD". Riječ je od Dražanu Janjaninu, koji zajedno sa svojom braćom vodi "boks klub" koji pohađaju vahom većinom dječaci uzrasta "osnovci, srednjoškolci", idealna ciljna grupa za distrubuciju, sram neka te bude bitango bjelosvjetska, vrati se u selendru iz koje si i došao početkom ovog nesretnog rata, pogni glavu, sramoto ljudska. Nekad smo se znali "zdravo za zdravo", fuj.

ODGOVORITE