Završeno saslušanje roditelja male Danke

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru upravo je završeno saslušanje roditelja ubijene Danka Ilić (2) iz Bora. Ivana i Miloš Ilić su, kako saznajemo, svoje iskaze dali odvojeno, najpre otac, a zatim majka.

Srbija 17.04.2024 | 12:52
Završeno saslušanje roditelja male Danke

Prema rečima našeg izvora, ispitivanju roditelja ubijene devojčice prisustvovali su i okribvljeni za njenu smrt - Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

- I Srđan Janković i Dejan Dragijević su bili u prostoriji kada su majka, a porom i otac male Danke, davali svoj iskaz. Mi smo predočoili majci da ćemo zakonom sprečiti prisustvo okrivljenih, međutim, ona je odgovorila, što nas je sve iznenadilo, da njoj uopšte ne smeta što će njih dvojica biti prisutni. Tako, po želji majke, mi nismo sproveli ono što smo već odlučili juče, a to je da zakonskim normama sprečimo ubice da budu par metara udaljeni od trudne majke čije su dete, kako se sumnja, zverski ubili - saznajemo nezvanično u zaječarskom tužilaštvu.

Otac i majka, kako saznajemo, apsolutno ništa novo nisu kazali na saslušanju.

Ispričali su svoje kretanje tog dana, 26. marta kada je Danka nestala, a kasnije će se ispostaviti i ubijena, jer im je tužilac postavio to pitanje. Oba roditelja bila su vidno potresena, kliznula je poneka suza dok su govorili, ali ništa što do sada javnost ne zna nisu novo kazali.

O ponašanju majke i oca prilikom susreta sa ubicama tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje.

(Kurir) Foto: Kurir/etar Aleksić, privatna arhiva 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Oli

17.04.2024 13:04

Ja bih skočila i oči im iskopala,monstrumi💩

ODGOVORITE
Name

Micko

17.04.2024 13:42

... O ponašanju majke i oca prilikom susreta sa ubicama tužilaštvo ne želi da govori da bi, kako kažu, zaštitilo unesrećene roditelje... Pa sta ih imas stititi kad je majka sama insistirala da ubice budu prisutne. Mene vise interesuje kad im se majka obratila, sta su oni rekli, kakva je bila njihova reakcija, zasto se o tom ne izjestava iz sudnice.

ODGOVORITE
Name

Rale

17.04.2024 14:16

Neizjasnjava se zato sto je sve oko TOG JADNOG DJETETA I SLUCAJA UOPSTE,MUTNO'DA MUTNIJE BITI NEMOZE...NEDAJ BOZE DA SAM BIO U NJIHOVOJ KOZI I SA SIGURNOSCU ZNAO DA SU ANDJELA MALOG POVRIJEDILI MENI,NIKO SA OCIMA IZASAO IZ TE PRCVARE IZASAO NEBI...BAR TO,A ZA OSTALO CEMO VIDJETI,STO KAZE DRAGCE. ANDJELE MALI,ZALOSTI NASA,,,U SVAKOM SLUCAJU,KAKO GOD DA SE ZAVRSI"OVA PRICA OKO OVE MALE PRINCEZICE,MI SRBI SMO DOHVATILI TESKO DNO.

Name

re Rale

17.04.2024 16:22

Meni se sve čini da majka ove djevojčice ima nešto sa njenim nestankom. Ja bih nasrnuo natog bolesnika a majka se mogla tek tako sa njime suočiti. Debelo ovdje nešto smrdi!