I dalje se traga za tijelom djevojčice Danke Ilić iz Bora

Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, policija pretražuje širi atar sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, te nepristupačan teren u Lazarevom kanjonu.

Srbija 11.04.2024 | 07:43
I dalje se traga za tijelom djevojčice Danke Ilić iz Bora

Pripadnici Sektora za vanredne situacije juče su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo. Prethodno je pretraživana okolina kuće jednog osumnjičenog, Lazarev kanjon i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike "Vodovoda", osumnjičene za ubistvo. NJima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

(Srna) Foto: Kurir

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Очигледно

11.04.2024 08:03

Да нешто се не уклапа у ову причу, ако се наводно зна починилац а не зна се гдје је тијело.

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin M.

11.04.2024 08:33

Sve do sada ŝto sam pročitao o malom anđelu Danki,mislim da je oteta i da je joŝ živa,roditelji,posebno majka kao da neŝto krije,angažovati iskusne stručnjake (neka Pop.imenuje i sastavi sebi tim).

ODGOVORITE
Name

Sloboda

11.04.2024 10:46

Istog sam mišljenja.Nju je majka prodala.Došla na zakazano mjesto i pustila djete,oni su imali ulogu da je pokupe i prebace na određeno mjesto.Izmislili ubistvo,da skrenu tok istrage i zbog međunarodne potjernice.

Name

Nikola

11.04.2024 08:50

Strasno sta se desava,dali je moguce da ni mrtvom djetetu ne daju da pociva u miru.Kakvi su to ljudi,dali su uopste ljudi?Svi smo mi na ovom svjetu samo u prolazu,treba poslije ovog bijednog zivota otici Bogu na istinu.

ODGOVORITE
Name

Bobi

11.04.2024 18:54

Zato jer su psihopate. Takvu gadost pociniti je nezamislivo normalnom covjeku koji ima zdrav razum i savjest. Ni ja ne mogu da razumijem da neko takav gad i monstrum moze biti.

Name

BOBA

11.04.2024 09:05

Ne vjerovatno sta se desava.Prave cirkus i rejting na tudjim mukama. To rade da bi se narod zabavio zato sto je tom istom narodu dosadno i lijece se na rijalitijima i glupim emisijama gdje face govore vise od hiljadu rijeci. Voditelji se pozivaju na narodne mase i njihovo misljenje.Covjek je najgluplje stvorenje kad ga detaljno posmatrate.Moze toliko da lupeta da nema kraja.Sta smo se naslusali od nestanka male Danke neka im je na cast.Tu je svaki komentar suvisan zato sto svi pametuju a istine nigdje.Danas tehnika govori a ne covjek.Djela treba da govore a ne rijeci.Mesetari po tv kucama su se nalupetali da se covjek pita jeli moguce da su ti ljudi radili ili rade vrlo odgovorne poslove.Treba uvesti najstroziju kaznu za ne tacne ili ISHITRENE informacije.Vrijeme je tracarenja,podmetanja,ne objasnjivih faca od kojih boli glava.Da li oni sebe vide naravno da ne.Zato je posmatrac najbolje biti ne da bi se zabavio nego da bi shvatio koliko ima ludjaka i kuda ide ovaj svijet.

ODGOVORITE
Name

Bravo

11.04.2024 10:38

Bobo na komentaru al bas tako

Name

Mamajag

11.04.2024 09:17

Ovo smrdi opasno!

ODGOVORITE
Name

XL

11.04.2024 10:31

Mnogi se u ovom slučaju prave ludi ali šteta kome je Bog nije dao ne može. pamet se ne naći na putu...

ODGOVORITE
Name

Samo

11.04.2024 12:00

Vučića pritisnuti i ovu dvojicu, naći načina da progovore!

ODGOVORITE
Name

Panjik

11.04.2024 15:48

Pocivala u miru bozijem andjele maleni. Koji su to uradili ni u grobu ne imali mira.

ODGOVORITE