Nikola Rokvić odbio veliki hit svog oca!

Nikola Rokvić progovorio je o svojoj karijeri i uspesima, te se osvrnuo na najveće hitove koje je nekada davno odbio.

Zabava 09.04.2024 | 18:32
Nikola Rokvić odbio veliki hit svog oca!

Nikola se prisetio svojih početaka koje je imao uz oca Marinka Rokvića i otkrio koje pesme je odbio.

– Prvi album sam objavio 2006. za „Grand“, ali sam pre toga gostovao sa svojim ocem. Saša Popović je odličan producent i veliki čovek koji je osmislio sve i njemu čestitam – rekao je Nikola.

- Za mene je najbitnije da radim sa dobrim ljudima, koji imaju dobre namere i koji na posao ne gledaju iz nekih materijalnih pobuda, već i uživaju u tome. Ja se time vodim i hvala Bogu da tako mogu da radim.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njegov veliki hit „Med i slatko grožđe“ jedna je od najslušanijih pesama i najpevanijih u „Zvezdama Granda“, a pevač je sada otkrio i kako njegov otac nije verovao da će postići uspeh upravo sa tom numerom.

– Drago mi je, to je pesma sa Grandovog festivala. Kada sam je čuo kod Baše koji je radio i muziku i tekst, doneo sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu posle radost pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa pesmom „Med i slatko grožđe“– ispričao je Rokvić koji ni sam nije mogao da zamisli da će se pesma toliko slušati.

Nikola RokvićFOTO: PRINTSCREEN

– Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko hteo da izbaci pesmu sa albuma „Ti za ljubav nisi rođena“ dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pesma „Imati pa nemati“ od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više verovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno – istakao je pevač.

(Kurir.rs/Grand)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Micko

09.04.2024 20:34

"Ti za ljubav nisi rodjena" je jedna od dosadnijih pjesam Marina Rokvica...

ODGOVORITE
Name

Re

09.04.2024 22:41

Lažeš brate ! Pjesma ubija .

Name

Re

10.04.2024 07:02

"Ovo je moja kuca" je gora.