Žena držala brojne mačke i pse u stanu, policija ostala šokirana stanjem!

Neimenovana žena i njen 52-godišnji muški partner posvađali su se sa komšijama u njihovoj stambenoj zgradi u Nici zbog nereda i prljavštine koju su pravili desetine njihovih kućnih ljubimaca.Na kraju je pozvana policija i stanje u ženinom stanu ih je šokiralo.

Zanimljivosti 09.04.2024 | 15:24
Žena držala brojne mačke i pse u stanu, policija ostala šokirana stanjem!

68-godišnja Francuskinja kojoj je dijagnostikovan Nojev sindrom osuđena je na godinu dana uslovne kazne jer je držala 159 mačaka i 7 pasa u svom stanu od 80 kvadratnih metara

Životinjskih izmeta je bilo svuda, koje je pravilo 159 mačaka i 7 pasa, kao i najmanje dve mrtve mačke i dva psa u kupatilu. Mnoge životinje su bile dehidrirane, neuhranjene ili zaražene parazitima, a neke od njih su kasnije umrle zbog zdravstvenih problema.

Starija žena je priznala da je “zeznula stvar” dok je pokušavala da se brine o svojim brojnim kućnim ljubimcima, ali je životinje opisala kao “ljubav svog života”. Neimenovana žena rekla je istražiteljima da su njeni problemi počeli 2018. godine, nakon što je uzela tri mačke i tri psa svojih roditelja.

Ubrzo je počela da spasava i mačke lutalice, njih 30….

Vremenom su životinje počele da se razmnožavaju, a do trenutka kada je policija prošle godine ušla u njen stan, imala je čak 159 kućnih ljubimaca. Upitana zašto ih je sve zadržala ako je znala da ne može da se brine o njima kako treba, 68-godišnja žena je rekla da bi se osećala “napuštenom jer je napustila životinje“.

Nakon psihijatrijske procene, ženi je dijagnostikovan „Nojev sindrom“, koji se opisuje kao psihološka potreba da se brinete o životinjama i da ih spasavate, čak i kada niste u stanju da to učinite.

Kako bi sprečio da ponovo postane žrtva svog stanja, sudija je izdao trajnu zabranu držanja kućnih ljubimaca.

Ženi i njenom partneru je takođe naloženo da plate više od 150.000 evra (160.000 dolara) raznim dobrotvornim organizacijama za zaštitu prava životinja i drugim građanskim partijama.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar