Angažovan privatni detektiv da nađe malu Danku

Pevačica Dragana Mirković veoma zbog njene zainteresovanosti za slučaj nestale Danke Ilić i, kako prenose mediji, angažovan je i privatni detektiv, koji pokušava da sazna šta se dogodilo sa Dankom i gde se nalazi, pod uslovom da se na snimku nastalom u Beču nalazi upravo ona.

Magazin 02.04.2024 | 15:37
Angažovan privatni detektiv da nađe malu Danku

- Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv - rekla je Dragana.

- U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem... Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina - objasnila nam je Dragana.

- Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući.

Dragana Mirković, Danka IlićFOTO: PETAR ALEKSIĆ, FACEBOOK

(kurir.rs/telegraf.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Re

02.04.2024 16:29

Kani se ženo budalaština. Od kud ti pravo da ometaš istragu. Znaš li kakve bi sankcije mogle biti za miješanje u tuđe probleme i zvanične organe.

ODGOVORITE
Name

Daca

02.04.2024 17:36

A,kula da je bankrotirala od kada je muž ostavio i da nema love?! Baba valjda željna medijske pažnje...Samo još iz paštete da ne ziskoči skoči!

Name

A nas MUP

02.04.2024 16:53

Ovako su radili i sa onom ubijenom pjevacicom. Pravili rijaliti od nesreće. Evo Informer se ubi sa teorijama zavere i gosti sve renomirani baljezgari, bivši policajci, glumataju i izmisljaju a dani prolaze. Još da se ukljuci onaj sveznadar da malo za balavi na tv sa nac.frekvencijama da on objasni. Čak izjavi budili ga u pola tri da mu jave imaju novi trag. Bože mili koji rijaliti od države. Daj bože da se dijete nadje i vrati majci.

ODGOVORITE
Name

Dario Djapa

02.04.2024 17:02

Bravo i svaka vam cast Dragana Mirkovic

ODGOVORITE