Vučić posjetio porodicu najmlađe žrtve NATO agresije

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas u Kuršumliji Mariju i Anđelku Tomović, majku i sestru najmlađe žrtve NATO bombradovanja Bojane Tošović, koja je 1999. godine poginula od NATO bombi zajedno sa ocem Božinom.

Srbija 24.03.2024 | 18:42
Vučić posjetio porodicu najmlađe žrtve NATO agresije

"Danas bi Bojana imala 25 godina. Njen život je prekinut nemilosrdno, bez razloga, bez povoda i opravdanja, u surovom bombradovanju koje je uzelo mnogo života i zauvek promenilo budućnost sveta, međunarodnog prava i pravde. Nikada nećemo zaboraviti. Zbog Bojane i sve naše dece", naveo je Vučić na Instagram profilu "budućnoststbijeav".

Vučić je napisao i da je današnji dan najteži za Mariju i Anđelku Tošović, navodeći da je Marija u istom danu izgubila muža i ćerku, a Anđelka oca i sestru.

"Bojana, rođena 28. aprila 1998. godine, najmlađa je žrtva NATO agresije, poginula je sa svojim ocem Božinom kada je na njihovu kuću pala bomba", naveo je Vučić na Instagram profilu "avucic".

(Tanjug) Foto: Instagram 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Marko

24.03.2024 19:08

Svaku nasu svečanost ili tugu mora da upropasti Mile svojim dolaskom. Srbija se sama tada borila bez vas braćo da se ne lažemo.

ODGOVORITE
Name

stariji5godinabar

25.03.2024 20:07

ti ili si lud il se ne trjezniš nikada

Name

Walter

24.03.2024 19:53

Iskreno mi je žao svakog civila,pogotovo djece.Ona nisu ništa kriva. Ali ljudi moji..Prva žrtva rata,Studentica Suada Dilberović ubijena srpskim snajperom u Martu 1992-e Osam godina prije nego što su bombe pale na Beograd !! Osam godina svijet je čekao da se urazumite .

ODGOVORITE