Krah braka Miloša i Jelisavete nakon sedam godina

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se razvode nakon sedam godina braka, saznaje Kurir.

Magazin 18.03.2024 | 15:17
Krah braka Miloša i Jelisavete nakon sedam godina

Par već tri meseca živi razdvojeno, a zahtev za razvod braka podneo je košarkaš.

Kako navodi izvor Kurira blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Redakcija Kurira kontaktirala je glumicu kako bismo potvrdili navode izvora, ali ona se do objave našeg teksta nije oglašavala.

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se pre sedam godina i u naizgled sklandom braku dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogana.

Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Da je radio u pekari

18.03.2024 16:10

Nešto ne vjerujem da bi to bio 19 put... Čitaj NIKAD ALI NI TAD hahaha

ODGOVORITE