Zabranjen koncert Aleksandre Prijović u Zadru

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru.

Magazin 12.02.2024 | 17:56
Zabranjen koncert Aleksandre Prijović u Zadru

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Kako dalje prenosi pomenuti hrvatski medij, Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše pomenuti medij.

Aleksandra PrijovićFOTO: PETAR ALEKSIĆ

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Podsećamo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić otkazao je koncert na kojem je 25. marta trebalo da nastupe i naše poznate zvezde - Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović. Naime, koncert je organizovala organizacija Hiljadarka, koja je, kako se navodi, već dogovorila zakup dvorane, međutim, gradonačelnik je ipak odlučio da sve otkaže.

(Kurir.rs / Index)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SM

12.02.2024 20:05

Muzika ne treba da poznaje granice. Ja živim u Sarajevu podržavam svaki nastup svakog izvođača i iz Srbije i Hrvatske. Ako izvođač i organizator ocijene da izvođač može da napuni određenu dvoranu, treba da nastupi i okupi svoju publiku. Sve ostalo je zlonamjerno.

ODGOVORITE
Name

Nacizam

12.02.2024 20:21

Neizlječiva bolest,nek zovu Zelenskog da ih zabavlja,on je odličan komedijaš.

ODGOVORITE
Name

Dragan

12.02.2024 20:31

Najteze je izdajicama,pa tako i tom predsjedniku opstine Zadar.Iz imena i prezimena se vidi cisto Srpsko porijeklo,tako da je njemu to strasan teret u toj naseodbini.On mora biti veci rvat od svih rvata tamo i mora trovati'sredinu glupostima i nacionalizmom,koji je ravan idejama koje su rvati bastinili 41'. Mozete samo zamisliti kako je on maliii,u tom malom'mjestu smjestenom uz Jadransko more.

ODGOVORITE
Name

Micko

12.02.2024 22:33

Pacenici...

ODGOVORITE